-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ar-ge sorumlusu
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar,3 ay önce satın aldığım resellerde 3 sitem barınıyordu hiç dikkat etmemiştim farkettimki facebookta sitelerimin linkini paylaştığımda resim ve yazı çıkmıyordu ilk önce eklentilerden falan sanıp tasarımı aldığım kişiyle iletişime geçtim fakat sonradan hosting firmasından kaynaklandığını öğrendik.Sorunu ilettiğimde bana ''Merhaba
Bulunduğunuz İP adresi sanıyorum firewall tarafından o kısımlara engellenmiş durumda. isterseniz özel bir ip adresi alarak Resellerdekı sıtelerınızı kendı ip adresınız üzerinde barındırabılırsınız
bu mesajı gönderdi ve ip için yıllık 69 tl isteniyor bu durumda bu sorunu benimmi ücret ödeyerek çözmem gerekiyor yoksa firmamı halletmesi gerekiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yıllık 50 lira max yeni ip adresi. Resellerini değiştir. Ya da ip adreslerinin aylık 3 ile 5 lira arasında değiştiğini belirt. ona göre düzenleme yapsınlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
belirli yerlerin engellenmesinden ziyade direkt olarak yurt dışına kapatılmış da olabilir. Paylaşımlı bir ip adresi iseniz yeni bir ip tahsis ettirmeniz (özel ip) daha yerinde olacaktır.
Saygılarımızla ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Guzel.net.tr gibi sağlam firmalarla çalış, hosting kalitesizliğidir bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ar-ge sorumlusu
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Firmaya @altunoren arkadaşın dediği gibi ilettim hiç itiraz etmeden ip değişikliği yaptılar.Herkese teşekkürler sorunum çözüldü.