KaGaN
1881-193∞
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Coğrafyacı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir türlü çözemedim şu işi. Tamam hosting, sunucu, cloud vs. şeyler kapanabilir de arkadaş isimtescil.net'e erişim olmayınca benim domainime erişimin kesilmesi ne demek? Sunucum ayrı firmadayken kendi NS adreslerimi kullanıyorken neden böyle bir şey oluyor?
Mantığı da yok! Hani bir bağlantım olsa tamam diyeceğim de bu nasıl bir olay? Çözebilen var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Benimde başıma gelmişti, genelde ftp programından yedek aldıktan sonra oluyordu, sitelerime ve host şirketinin sitesine erişemiyordum. Çözümü ise; modemi kapatıp açmakta buldum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
beni benimlebirak adlı üyeden alıntı
Benimde başıma gelmişti, genelde ftp programından yedek aldıktan sonra oluyordu, sitelerime ve host şirketinin sitesine erişemiyordum. Çözümü ise; modemi kapatıp açmakta buldum.
ftp den yedek alırken benimde arada başıma geliyor hocam bu dediğiniz olay her seferinde modemi aç kapat sıkıntılı oluyor.Neden yasaklıyor ip adresimizi anlamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Evet Aynı Şekilde Benimde Başıma Geldi Modemi Açıp Kapattım Düzeldi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sunucular otomatik olarak sürekli dosya (veri) aktarımında ip engelliyor. Bende zamanında çok sıkıntı yaşıyordum. Dediğiniz gibi modem resetlemek yada sunucu sahibiyle görüşüp, ip'nizi tanımlatabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
türkiyenin en çok alan adı barındıran ve bana göre en büyük firması neden çöküyor bence asıl soru bu olmalı
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
beni benimlebirak adlı üyeden alıntı
İsimtescil çöküyor ama sadece sana göre çöküyor, senin ip'ne özel bir çöküş oluyor. Sen giremediğin için çöktü zannediyorsun fakat aynı anda ikimiz girsek ben girerim sen giremezsin.
İsimtescil çökmüyor fakat bazen domainlerime ulaşılamıyor hatası alıyorum sonra ticket düzeltiliyor bundan bahsetmiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
filmbizdeizlenir adlı üyeden alıntı
İşte bu soru çok önemli aynı sorun bendede vardır defalarca aradım sordum beklettiler :D bas edemedim ayda 2 sefer kesinlikle erişim kesiliyordu bende o Türkiyenin en büyük alan adı şirketine kendimce bir not verdim kocaman bir sıfır ve hostumu başka bir küçük firmaya taşıdım ne kopmalar yaşadım nede mail gönderimlerimde yasak :D
domainlerim farklı yerdede hosting burda kaldı hocam :D