S.a kardeşlerim aylardır sıkıntıda olan firmadan domainlerinizi çekmenizi öneriyorum.
1. Sistemci arkadaş kimse bir halttan anladığı olmadığı için keyfi olarak bir çok kişinin domaini kapatıyor artı olarak bunun için size yaptırım olarak şikayet edebilisiniz diyor ama şikayet edemiyorsunuz sebep : kayyım! devleti arkasına alan firma sanıyor ki her yaptığı iş haklı.
2. Sunucuları artık yetersiz herşeyi bozdukları için sunucunuza veya domainlerinize ulaşamayacaksınız.
3. Çok fazla saldırı alıyorlar ve bu saldırırlar savuşturulamıyor durumda sürekli olarak web sitenize bağlantı sorunu veya
Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An exception occurred while processing your request. Additionally, another exception occurred while executing the custom error page for the first exception. The request has been terminated.
hatasını alacaksınız.
İsim tescile önerim kapatıp gitmeniz ülkenin menfatine olacaktır. bir halt bilmeyen ne kadar ipsiz varsa toplamış evcilik oynuyorsunuz kardeşim :) utanmadan birde tehtit eder gibi konuşuyorsunuz.
4. Yapılan DDOS atackların ve sorguların önüne geçemiyorlar.
5. Güvenlik zafiyetleri üst safada yani her domain tehlikede olduğunu görüyorum ki bir çok kişi şikayet konusu açmış.
Not : Koskaca firmanın düştüğü duruma bakarmısınız türkiyenin en büyük firması en dandik firması olarak hizmet vermeye devam ediyor. utanç verici bir durum yıl 2017 çalışmayan domain sayısı sorguladığımız da ise utanç içinde olduğu görebilirsiniz. ayrıca destek talepleri açmış gitmiş cevap veremeyecek durumdalar.
6. lütfen işi bilen sistemci ve beyaz kişiler alın.
7. çok fazla soru sorarsanız domaninizi taşımanızı söyleyeceklerdir hatta bu durumda parası karşılıyorlar :D
Adamın adını yazacaktımda :D yazmayayım dedim gerçekten üzülecek bir durumla karşı karşıyalar acıyor ve üzülüyorum. SYN atackları engeleyemeyecek bir sunucu tcp de ise firewall lar direk patates oluyor geçmiş olsun
Önerisi olan varmı ?
Konuyu neden açtığımı bilmiyormusunuz = bilin diye!