-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim Koçu
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
R-Standart paketine 225$ vermiştim. Şimdi onun hesaplanmasını o verdiğim ücretle kaç aylık VDS kiralayabileceğimi sordum yanıt bekliyorum.
Bu durumda önce İsimtescil'de ki kalan bayii hosting hakkımla VDS'ye geçiş yapıp bu sürenin sonunda aldığım hizmetin ederi olup olmadığını düşünmeye karar verdim.
Her ay bir kaç kez erişime kapatılan sitem için yardım talep etmekten kendi işimle ilgilenemez oldum. Bu duruma çok daha kalıcı bir çözüm bulmam lazım ama İsimtescil'den ne bilim bugün bir soğudum, muhtemelen yurt dışında bu hizmeti daha uygun şekilde veren siteler var. Ama mecalimi anlatabilecek kadar dile hakim miyim o şüpheli..
zebun
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım ve Otomasyon, Seo
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
isim tescille hakikatten çalışanlar hala varmı ya bu aktif webmaster forumlarında bulunupta 225 dolara adamlar host satıyor yav burda millet sunucuyu satamıyor o fiyata
xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
isimtescil vds sunucu için iyi bir tercih olmayacaktır.
6k hitli sitenizi, optimize ederek orta çaplı bir vds sunucuda barındırabilirsiniz. anlı şanlı bir sunucuya gerek yok.
2gb ram, 2 3 core iyi bir cpu, 50gb disk sizin işinizi çok rahatlıkla görebilir. ayrıca, dilerseniz yurt dışı cloud server firmalarından hizmet alabilirsiniz, zira son zamanda çok popüler ve kullanışlılar.
bu arada bilginiz olsun, cPanel VDS lisansı 13$ diye biliyorum.
"ucuz etin yahnisi yenmediği gibi, et pahalı diye yahni güzel olacak bir şey de yok."
ulaşırsanız, sizi yönlendirebilirim.
EFSANE! | omerbeyoglu.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim Koçu
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Mevcut hosting paketimle 3 Aylık VDS sunucu aldım, bakalım bu süre zarfında bir sıkıntı yaşarsam başka firma aramaya başlarım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim Koçu
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Önceden sitelerin günlük hiti 500'ü geçmezdi ve bir sorun zaten yaşamadım. Sonuçta sitelerim hizmet sektörüne yönelik sitelerdi.
Günde 40-50 kişinin girdiği ve bunlardan 3-5 iş dönüşü almam yeterliydi.
Şimdi ise ofis çalışanım siteleri sistemli olarak güncelliyor bu bakımdan hit artmaya başladı, en son +6K oldu ve her hafta sıkıntı yaşadım.
Bir arkadaşımız 225$'a bayi hosting almama takılmış...
Daha önce amatörler ile çalıştım adam bir gün mailime cevap verse diğer gün vermezdi, sonra birgün dönüp bana hosting işini bırakıyorum başının çaresine bak dedi...
Yani bana kısacası bana süreklilik lazım...
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
topalogluhost ta benimle iletişime geçerek sorunlarımı çözdü. Turhost ile yürütemediğim sitemin hiti günlük 5.000 dolaylarında... Büyük bütçeler harcamadan bu arkadaşla iletişime geçmeni tavsiye ederim...
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim Koçu
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İsimtescilde'ki mevcut kalan hosting ücretimle 3 aylık VDS sunucu kiraladığımı 2 gün önce yazmıştım. Sitelerim halen hostingden sunucuya taşınacak!
Kaç kez aradım kaç kez yazdım sayısını ben bile hatırlamıyorum artık.
Doymuş bir firmanın kaybettirdiği prestijdeyim ben.. "En profesyonel görünümlü amatörlerle" iş yapmanın gazabını çekiyorum...
İnternette işler bir kerelik değildir bunu halen anlamadılar. İki gündür google, facebook, twitter ve forumlarda arayıp okumadığım yorum çok azdır...
1 kişi bu mesajı beğendi.