-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Merhaba arkadaşlar, son yarım sene içerisindeki birkaç tatsız olaydan sonra başka reseller firması aramaya karar verdim. Müşterilerim için, ufak çaplı wp sitelerim için reseller kullanıyordum. Öyle büyük hitli siteler değildir. Kaliteli hosting, güzel destek hizmeti veren bir firma arıyorum. Ayrıca 20-30 site için vps veya diğer çözümleri kullanmam uygun mudur? Bu durumu da açıkçası bilemediğim için yorumlarınızı almak istiyorum. Bu vakte kadar reseller'la gittik diğerleri daha iyi bir çözüm olacaksa ona da açığım. Ücretleri fazla olması sorun değil önemli olan hosting kalitesi ve desteğinin iyiliği.
Şimdiden yorum yazanlara teşekkürler.
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ucuz vps bakarsan ek ip ücretlerine dikkat et. Oradan vurabiliyorlar.
Karakurt
www.cemkarakurt.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
VDS VPS alırsanız lisans ücretleri vb . masraflı ve uğraştırıcı olur. Ve genellikle vps paketlerinde yedekleme sunulmuyor. Reseller mantıklı olacaktır. Firmaları bol bol inceliyorum .
Hosting Firması önerilerim konulu bir yazı yazmıştım.
Müşterilerime şuan guzelhosting üzerinden host sağlıyorum. Destek çok hızlı ve düzgün. Aynı şekilde Veridyen , İnternet Bilişim , Narin Hosting firmalarında da aynı durum.
Satın almadan önce hangi firmadan alacağınızı söylerseniz yorum yapabilirim. Bende 1 ay içinde alım yapacağım. O yüzden araştırıyorum sürekli.
kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben netinternet kullanıyorum. 4 yıldır sorun yaşamadım. ssd lightspeed mevcut. bende de 25 tane var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
resellerhosting.com.tr yi deneyebilirsin. 5 yıldan fazla kendileri ile çalışıyorum nacizane tavsiye edebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Multimedya Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
GüzelHost, ResellerHosting, Natro hepsini kullandım. Hep bir sorun ile karşılaştım. Şuan Akwebhosting kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.