-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar. Bir projemiz için sıfırdan yazılım yazdırdık. Yazılım istediğimiz gibi oldu sıkıntı yok fakat üye olma sisteminde üyeliği onaylama maili gidiyor üye olan kişiye. Siteyi şimdilik alastyr'den edindiğimiz hostinge kurduk. Alastıyr uzun yıllardır kullanıp memnun kaldığım bir firmaydı bu arada. Fakat mail sunucularında bir sıkıntı mevcut. Üye olan kişiye üyelik maili oldukça geç gidiyor ya da bazen hiç gitmiyor. Bu durum haliyle üyelik sistemiyle çalışan bir proje için kabul edilemez . Kendileriyle uzun süre destek biriminden yazıştım. En sonunda mail sunucularında gecikmeler olabileceğini, farklı mail servislerini kullanmamı tavsiye ettiklerini belirttiler. gmail uzantılı bir mail de sitenin ciddiyetine zarar vereceği için sitemiz uzantılı mail kullanmak zorundayız. Bu konuda başımızı ağrıtmayacak bir hosting önerebilir misiniz? Diğer konularda da haliyle sıkıntı çıkarmamalı bu firma. Mail dışında hiç bir sıkıntısını görmedim alastyr'in bugüne kadar.
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
O zaman kendi sunucunu alacaksın kardeşim.Projen iyiyse VPS sağlayabilirim.
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Eğer tutar derseniz dediğim gibi VPS verebilirim Plesk kullanıyorum ben de ücretsiz,LiteSpeed falan da gerek yok. :) Sen bilirsin düşünürsen eğer yazarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mail hizmetimiz sorunsuzdur .Hosting de hizlidir pm ile iletişime geciniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar TEKNİKERİ
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Düşünürseniz Benim Çalıştığım Firma ile Tanıştırabilirim.Kendisi Benim Yakın Olarak Arkadaşımdır.
PM Atın Yardımcı Olayım.
www.radyobalfm.com