Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Natro'dan iki kere hosting aldım ikisinde de pişman oldum. İlgi ve alaka sıfır. İletişime geçebileceğiniz kişi var ama çözüm sıfır. Her sorunda ki tek şey "DNS'leri sıfırlamak" başka bir şey bildikleri yok teknik elemanlarının. Aldığım iki hosting paketinde de günde en az 2 (o da benim denk geldiğim) haftada en az 15-20 kopma, ulaşamama sorunu yaşıyordum.
Her iletişime geçtiğimde de DNS'leri sıfırladılar ve tekrar olursa aramamı söylediler aradım ve yine DNS sıfırladılar. :)
Hosting paketim hala aktif ama 3. ayında bırakıp başka sağlayıcıya geçtim rahatladım. Bir daha Natro kullanır mısın desen? Ücretsiz, reklamlı hostingleri tercih ederim. Ama asla Natro tercih etmem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
film sitesi için zaten kullanmayın.
onun dışında legal bloglarınız için kullanabilirsiniz. ben kullandım bir süre. bir şikayetim yoktu. çok üst düzey bir hosinge de ihtiyacım yoktu. pahalı olduğu için başka firmaya geçtim. domainleri de yavaş yavaş başka firmalara taşıyorum. dns ve whois için ek ücret istemeye başladılar.
müşteri temsilcisiyle de bir işim olmamıştı. altıüstü wp kurup ssl atıyoz üstüne. her firmada yaklaşık aynı işlem oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Alınmaz. Ancak parayla wmaraci gibi platformlara reklam verip muhteşem damping gibi kampanyalarla 3-5 dolara hosting satar. Bir sure sonra o müşteriyi de kaybeder.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Natro büyük siteler için harika bir firma, ancak küçük çaplı siteler için iyi olduğunu söyleyemem. Özellikle destek konusunda..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Natroyu sadece domain için kullanıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Detaylar iftardan sonra 🟢
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
bilişim ve e-ticaret uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alma, ilk sorunda hemen kabat sendedir, siteye girilmez ise sorun sendedir, ftp den giremezsen sorun sendedir asla NATRO da sorun olmaz..
ben sana markum.net öneririm sunucularım bunlarda sunucu bakım hizmeti almamama rağmen destek veriyor adamlar çok sıkışınca..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sorun sendedir. Wordpresstedir. Htaccesstedir. Fotoğraf boyutlarındadır. Dosya formatındadır. Senin bağlantındadır. DNS sağlayan firmadadır. VPN sunucundadır. Kaynak kullanımındadır. Yoğunluk yoktur her şey normaldir, sorun yine sendedir.
Bu cevaplar ile ilgili sorununuz yoksa, uygun fiyatlı bir hosting alıp küçük küçük yolunuza devam edebilirsiniz, müşteri temsilcilerini fazla yormayın, gerek yok, cevaplar yukarıda yazdığım gibidir.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com