lostyazilim

Natro Hosting Out of Memory Hatası

2 Mesajlar 1.347 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Tillo Tillo WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 16.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek şişme bot tamiri
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar natrodan 1 yıl önce 2 yıllık hosting krumsal pro paket aldım güya sınırsız oğlu sınırsız ama gelin görün ki şu an site tam 34 saniyede açılıyor ve bana sürekli tema ve plugin kaynaklı diyorlar ama bütün siteyi silip boş bir wordpress yüklememe ragmen sunucu yinede çok geç cevap veriyor. Sürekli error out of memory hatası alıyorum.

Cpanel girdiğimde cpu 0/100 görünüyor ama başka bir menüde şu uyarı var CPU ve Eş Zamanlı Bağlantı Kullanımı

Your site has been limited within the past 24 hours

Virtual memory resources were limited for your site

I/O usage resources were limited for your site

Diyeceğim odur ki eğer wordpress temalı bir siteniz varsa natrodan uzak durun. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

wmaraci
reklam

kadir001 kadir001 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek online sales maneger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 298 / 66
  • Ticaret 16, (%100)
ben 2013 den buyana 1 tane kurumsal pro paket kullnıyorum dolara o kadar zam gelmiş olmasına rağmet geçen yılda 300 küsür gibi bir rakama yeniledik. aynı sıkıntı bende de vardı.
problem müşteri kaynaklı olurda hepside müşteri kaynaklımı olur. op. 2.2 surumu site vardı inanılmaz kasıyordu.ihs ye taşıdım şuan canavar. RESMEN KAYBOLAN YILLAR. yeni paketler çıkardılar bi heyecanla almak istedim ama cesaret edemedim. resellerhosting com tr var bilen bilir 50 liraya 10 site barındırıyorum aşşa yukarı aynı ama ihs ile geç tanışmışım.(ihs panel biraz tırt eksileri yokmu var ama sitem hızlı, kesintisiz buda diğer eksiklerini karşılıyor fazlası ile) natronun bence tek artısı aradığınızda isteiğiniz saat birinin karşınıza çıkması.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al