Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Kesinlikle natro diyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar tekniker
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
@
Acataltepe , ben ve çevremdeki insanların tecrübesine dayanarak sana tavsiyem TEK KELİME
ALASTYR. Bazı arkadaşlar ismi az duyulmuş, çok duyulsa bile sorunlu firmalardan bahsetmiş. Çoğu kullanıcı 1 site için host almış sorun yaşamamış burası iyi diyor. Bunlar yanıltıcı yorumlar oluyor. Alastyr'da kurumsal ve normal çok sayıda site barındırıyorum. Çok bilgili ekipleri var. Her zaman ellerinden geleni yaparlar. Bu konu bizi ilgilendirmez diyip kestirip atmazlar. Alırsan arkamdan dua edersin. 5 yıldır bende buradan hizmet alıyorum.
"İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır."
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel İletişim Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hepsini tecrübe ettim
natro: yedek almıyor/cpanel yok/destek iyi değil/host hizmeti yavaş
isimtescil: pahalı/yedek almıyor/destek çok kötü/veritabanı uyumsuzluk sorunları yaşadım
alastyr: hesaplı/her gün otomatik yedek alıyor/destekleri dostcanlısı ve aşırı hızlı/kaliteli donanım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Alastyr derim , ne kadar ticket attıysam hepsine kesintisiz cevap geldi,en ufak saygısızlık yapmadılar, 2 türlü paketini denedim , her türlü paketi jet gibi , 4 tl lik paketini de kullandım o da harikulade yanlız sınırları var , o nedenle alastyr den al ve durumuna uygun kaliteli bir şey al derim.
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Alastyr ı öneririm kesinti,hız,destek konusunda çok iyiler.Birde İsimtescil'e yaklaşmanı önermem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
NAtro'yu yıllardır kullanırım. Allah razı olsun sabaha karı 04:00'da mesaj atarım 04.10'da cevabı gelir. Kalite hız hizmet vb. her şey var.
NATro ve WEBADAM candır :)
Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam öncelikle natro kurumsal bir firma 13-14 yıldır hizmet veriyor ve binlerce müşterisi var. Tek tük şikayet edenler çıksa dahi sektörün lider firması. Bu yüzden bazı şikayetlere de aldırmaman lazım.
Natro'yu arkadaşın dediği gibi saat gece 04:00 'de ara veya talep aç 04.10 belki daha kısa süre de cevap gelir. 7/24 destekleri var. Performans olarak ise yakın sayılırlar ama natro'da ki siteler 2-3 saniye daha hızlı açıyor ve natro da windows- linux geçişi var çok büyük bir etken bence bu.
Kişisel hosting plan aldın diyelim. Siteni windows'da açıcaksın. Siteyi açtın sonra vazgeçtin linuxda açmak istiyorsun wordpress tema buldun. Siteni silip tekrar linux'da açabiliyorsun. Boşuna hakkın gitmiyor daha kullanışlı daha ekonomik oluyor bu sayede.
2 kişi bu mesajı beğendi.