lostyazilim

natro vs veridyen vs isimtescili ( hangisini almalıyım ? )

42 Mesajlar 8.010 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Veridyen Veridyen www.veridyen.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ISP
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 136 / 174
  • Ticaret 11, (%100)

numantia adlı üyeden alıntı

Veridyen herkese iyi de bir bana mı kötü?
2 ayrı hosting firmasındaki sitelerim (ki sadece 1 tanesi işlevsel) için yeni bir hosting ararken buradaki olumlu yorumlardan dolayı veridyeni düşündüm. hangi paketi almalıyım, sitelerin transferini yapar mısınız falan diye sordum. telefondaki arkadaş ilgilenmedi bile. başından savdı resmen. "bize cpanel bilgilerinizi mail atın size bir teklifle dönelim" dediler. maili gönderdim 2 gündür dönen de yok. satış aşamasında bile bu kadar umursamaz olan bir şirketin müşteri sorunlarına duyarlı olduğuna inanasım gelmiyor açıkçası.

Merhaba,
Telefon görüşmenizi bir yetkili olarak bu mesajınıza binaen dinledim.Herhangi bir ilgisizlik durumu yok.Arkadaşlarımız yanlış paketi almamanız ve sonrasında uğraşmamanız adına mevcut firmadaki hizmet bilgilerinizin detaylarını mail atmanızı istemişler. Sizde buna binaen mail göndermişsiniz. Mail gönderme tarihiniz ve saatiniz: 24 Ağustos 2017 - 12:26 (öğleden sonra)

Çalışanlarımızdan Mert Bey size 16 dakika sonra verdiğiniz bilgiler arasında cPanel URL olmadığı için sizden talep etmek adına cevap yazmış ve sonrasında herhangi bir geri dönüş yapmamışsınız.

Buyrunuz ekran görüntüsü:

NANOTEK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

boynerim boynerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Enerji
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 35 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
veridyenin şu olumsuzluğunu gördüm bende daha önce ama para almadılar , Paket değişikliği yapmak istedim , Taşıma işlemini biz yaparsak 20 Tl alırız dediler aslında çokda şaşırmıştım ben onların müşterisiyim ve kabul ettim bilgim olmadığı için lakin Bu parayı benden isteyen olmadı , Şunu söylemek isterim fiyat olarakda ilgi düzeyide firmanın gayet iyi.
NANOTEK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al