eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@mehmetsariarslan Hangisini kullanacağınızı ihtiyaçlarınıza göre belirlemeniz gerekiyor. Websitenizin trafiği, verilerinizin çokluğu vs hosting paketlerinin kaldırabileceği gibiyse boş yere sunucuya para vermeniz gereksiz. Ancak websitenizde kesintiler, geç açılmalar, mysql hataları vs gibi hatalarla çok sık karşılaşıyorsanız sunucu almanızın zamanı gelmiştir.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
mehmetsariarslan
Limitsiz paylaşımlı hostingler genellikle cPanel + litespeed + cloudlinux + cagefs + softaculous gibi performans amaçlı özel yazılımlar içerirler. Bu yazılımlar diğer hostingler ile ortak (paylaşımlı) kullanıldığından sunucunun donanımsal özelliklerine göre performans alınabilir veya alınmayabilir. Ek olarak bu yazılımlar özelleştirilemez veya özel modül desteklemeyebilir.
Vds, vps gibi sanal sunucular ise özelleştirilebilir yazılımların kurulabildiği, biraz da tarafınızın sahip olduğu teknik bilgiye dayalı olarak optimize edilip performans amaçlı kullanılabilir. Sanal sunucuların genellikle tercih edilmesinin nedeni paylaşımlı hosting altında kurulamayacak bir uygulamayı sizin kurabilmenize olanak sağlamasıdır. Root yetkisi bize göre heyşeydir :)
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben kullandığım Firmadan örnek verirsem olay şöyle.
Turhost kullanıyorum. Eskinde portal Hostingler vardı tek alana adı izni vardı ama CPU limiti %100 dü.
Limitsiz Cpanel ++ da kullandım orda %25 Cpu vardı ama asla cpu aştınız diye uyarı vermiyorlar. Siteniz yavaşlıyor yoğunluk gidene kadar anlık %50 cpu iznide var.
Ben şuan SSD 8 sunucu kullanıyorum. Kullandığım siteler için SSH iznine ve sınırısz mail trafiğine ihtiyacımdan sunucu kullanıyorum. Profesyonel değilseninz SSH ile işiniz fazla yoksa sunucu almak saçma.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Entrepreneur / W. Dev.
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Genelde CPU kullanımı limiti ve tam kontrol imkanından dolayı sanal sunucu tercih ediliyor. Başlangıç için gerek duyabileceğinizi sanmıyorum.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kenanesenturk Bir çok forumda üyeliğim var ama eskisi kadar forumlara fazla girmiyorum. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Neyse konuyu dağıtmayalım Teşekkürler.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**