-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar dün sitemin bandwidth sınırını aştığım için domain'imi kullanmadıgım bi hostingime yönlendirip sitemin açık olmasını sağlıyacaktım. NS Ayarlarını değiştirip güncelledim fakat siteye girmiyor Sadece NS ayarlarını değiştirmek yetiyormu yoksa hosting panelinden birşeyler yapmam gereklimi .
NS1.guzelhosting.com da bir sürü hosting var sonuçta hangisine yönleneceğini belirlemem gerekmiyormu ?
Kısa sözler , Sesli şiirler, Şiirler
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hosting panelinize girip, Addon domain veya parked domain alanınada domaini eklemelisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dediğinizi yaptım şuan
http://www.sozlerin.net/ bi değişiklik oldu
Ek Olarak:
Ozi adlı üyeden alıntı
Hosting panelinize girip, Addon domain veya parked domain alanınada domaini eklemelisiniz.
Teşekkür ederim düzeldi :)
Ek Olarak: Şimdide şöyle bi sorunum var site oyun sitemdede aynı çıkıyor google oyun sitemin içeriğini indexliyecek bunun için bi çözüm varmı ?
Yönlendirme yaparak sorunu çözdüm
www.1oyun1oyuncu.com ,1oyun1oyuncu.com a girdiğinde direk olarak sozlerin.net e yönlendirmesini sağladım google yinede 1oyun1oyuncu.com u indexlermi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
yönlendirmeyi nasıl yaptığınıza bağlı direk domain panelinden yönlendirdiyseniz sorun olmaz fakat sitenin indexine bir yönlendirme kodu eklediyseniz indexlemeye devam eder.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dogukan adlı üyeden alıntı
yönlendirmeyi nasıl yaptığınıza bağlı direk domain panelinden yönlendirdiyseniz sorun olmaz fakat sitenin indexine bir yönlendirme kodu eklediyseniz indexlemeye devam eder.
Cpanel'den alan adı yönlendirme kısmından yaptım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siz GüzelHosting sitesine girerek destek bildirimi oluşturun; arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.