lostyazilim
tr.link

Online Web Sitesi Yedekleme Hizmeti

5 Mesajlar 1.146 Okunma
acebozum
tr.link

ZCooL ZCooL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 6 / 4
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar, hosting konusunda en çok canımın yandığı konulardan biri yedekleme olayıydı. Az önce bir web sitesi keşfettim, online ve periyodik olarak websitelerinizin otomatik yedeklenmesini sağlıyor. Size 1Gb'lık ücretsiz bir alan sağlıyor. Daha büyük alan isterseniz ücretli.

Anladığım kadarıyla henüz çok yeni bir site. Ekstra olarak bir affiliate marketing sistemi de oluşturmuşlar. Yani siteye üye kazandırırsanız, üyelerin yaptıkları ödemelerin %20'si sizin hesabınıza yatıyor. Benim linkime tıklayıp üye olursanız sevinirim tabii ki :) Benim linkim şöyle; http://www.backup.cool/?aff=21

Website yedekleme kısmı aşağıdaki gibi;

FTP bilgilerinizi, sitenizin hangi sıklıkla yenilenmesini istediğinizi ve en son kaç yedeği saklamak istediğinizi belirtiyorsunuz ve işlem tamam. Websitenizin dosyaları yedeklenmiş oluyor. Tabi hemen yedeklenmesi için en alttaki seçenekten Hemen Yedeklemeyi Başlat yazanı seçmiş olmanız gerekiyor.

Veritabanı Yedekleme ise şöyle;

Bu kısımda da gerekli bilgileri doldurduğunuzda periyodik olarak veritabanınız yedekleniyor. Siz de geceleri rahat uyuyabiliyorsunuz :)

Umarım faydalı olacaktır. Linki tekrar yukarı çıkmakla uğraşmamanız için yeniden yazıyorum; http://www.backup.cool/?aff=21

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, eğer yanlış yere açtıysam yönetici arkadaşlar doğru yere taşırsa müteşekkir olurum.

wmaraci
webimgo

Kodespa Kodespa Rabbyte.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Eski Hosting provider :)
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)
3. şahıslara güvenip ftp bilgilerimi veremem ama önemli sitesi olmayan arkadaşlar kulalnabilirler :)

Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...

ZCooL ZCooL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 6 / 4
  • Ticaret 4, (%100)

cagman adlı üyeden alıntı

3. şahıslara güvenip ftp bilgilerimi veremem ama önemli sitesi olmayan arkadaşlar kulalnabilirler :)

Normalde ben de güvenmem ama webadam.com'dan mail olarak geldi. Güvenilir olduğunu düşünüp önemsiz websitelerimden birini yedekledim. Eğer başarılı olabilirlerse web tasarımcıların en büyük sorunlarından birini çözmüş olacaklar.

YazilimciHoroz YazilimciHoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)
Webadam yani ibsbilişim hizmetidir. Tabii bilgileri Başkasına vermek sakınca ancak insanımızın birbirine güveni olsa kullanılabilecek bir sistem :)

wmaraci
wmaraci

hosunn hosunn Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek IT Administrator
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 33 / 67
  • Ticaret 13, (%100)
Cpanel kullanıyorsanız Backup'dan FTP adresi ekleyin eklediğiniz FTP'ye her gece oto yedekleme yapar Cpanel (Sistem Dosyaları dahil) kusursuz sistem :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al