lostyazilim
tr.link

Onofis Hosting Firmasının Saygısızlığı

3 Mesajlar 1.184 Okunma
lstbozum
tr.link

patisepeti patisepeti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır onofis diye karaktersiz bir firmadan hosting hizmeti alıyorum, ilk zamanlarda sürekli sitelerin açılmaması gibi çok sayıda sorun yaşamaya 2 sene içinde alışsamda, bu sene tam iyi oldu derken karaktersiz çalışanlarının saygısız cevapları ile karşılaştım ve bu firmayı dava edeceğim, bir de güya burunlarından kıl aldırmıyorlar ayrılın diyorlar, gülermisin ağlarmısın, (aslında sorun şu heralde senede 200 tlye sınırsız domain ekleyebildiğiniz hostinginize 10 dan fazla site yüklediğinizde sizi tanımıyorlar--bu benim tahminim tabi) adamlar ucuz olunca herkes gelir para kazanırız diye düşünüyorlar heralde, yolun başında olan arkadaşlara önerim şudur ki, onofis firması izmirde bir kişinin heralde 3 kuruşunu birleştirip aldığı kalitesiz hostingiyle sizi kendine bağlayıp sonra yardım istediğinizde her türlü hakareti yiyebileceğiniz bir firmadır... senede 200 tl verdiğim hostinge 2000 tl verip başka bir hostinge geçmeye hazırım ama her yere de bu firmayı şikayet edeceğim...
smuldur

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

PcDelisi PcDelisi Kısa bir ara Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 705
  • Beğeniler 227 / 226
  • Ticaret 387, (%100)
yalnız 10 dan fazla site derken CPU oranını aşıyor olabilirsiniz. Bu sebepten dolayı kapatmaları normaldir

WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.

CengizKaya CengizKaya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 707
  • Beğeniler 59 / 88
  • Ticaret 25, (%96)

PcDelisi adlı üyeden alıntı

yalnız 10 dan fazla site derken CPU oranını aşıyor olabilirsiniz. Bu sebepten dolayı kapatmaları normaldir

hocam cpu da 1 sitenin cpu oranı baz alınır 10 sitenin toplam cpu oranına bakılmaz 1 site cpu oranını aşıyorsa o site suspend edilir
burakisci patisepeti

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al