-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır onofis diye karaktersiz bir firmadan hosting hizmeti alıyorum, ilk zamanlarda sürekli sitelerin açılmaması gibi çok sayıda sorun yaşamaya 2 sene içinde alışsamda, bu sene tam iyi oldu derken karaktersiz çalışanlarının saygısız cevapları ile karşılaştım ve bu firmayı dava edeceğim, bir de güya burunlarından kıl aldırmıyorlar ayrılın diyorlar, gülermisin ağlarmısın, (aslında sorun şu heralde senede 200 tlye sınırsız domain ekleyebildiğiniz hostinginize 10 dan fazla site yüklediğinizde sizi tanımıyorlar--bu benim tahminim tabi) adamlar ucuz olunca herkes gelir para kazanırız diye düşünüyorlar heralde, yolun başında olan arkadaşlara önerim şudur ki, onofis firması izmirde bir kişinin heralde 3 kuruşunu birleştirip aldığı kalitesiz hostingiyle sizi kendine bağlayıp sonra yardım istediğinizde her türlü hakareti yiyebileceğiniz bir firmadır... senede 200 tl verdiğim hostinge 2000 tl verip başka bir hostinge geçmeye hazırım ama her yere de bu firmayı şikayet edeceğim...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
yalnız 10 dan fazla site derken CPU oranını aşıyor olabilirsiniz. Bu sebepten dolayı kapatmaları normaldir
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.