-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Site Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben pişman değilim harika hosting
55.000 Aboneli Youtube: https://www.youtube.com/c/Sezerakkaya
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kaliteli bir hosting firması konularda kendini önermez, bunu bir öğrenemediler gitti.
Yahu konuyu açan bir firmayı sormuş, ama hemen kendini önerenler var. Bırakın da birileri sizi önersin. Ama bu kafayla daha çok yolunuz var, tabii ayakta kalmayı başarabilirseniz?
Yıllardır belirli düzeyde müşteri memnuniyeti oluşturmuş firmalara bakın. Bırakın artık hep ucuz olsun demeyi. Zaten firmaların çoğu gayet ucuz fiyat veriyor.
Veridyen, Güzelnet, Alastyr, Turhost gibi firmaların müşteri memnuniyeti her zaman iyi düzeydedir. Dolayısı ile başka firma aramanıza gerek yok aslında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Poyraz Hosting den herhangi bir sorun yok siteniz hızlı cevabı geldi.
Poyraz Hosting de 100kb lık site 4 sn de açılıyor şuanda.
Turhost daki sitem 1 mb 1 sn de açılıyor.
Bu arada çoğu firmada bu şekilde. netinternet, natro, alastyr, güzelhosting, markum, isimtescil şuanda aklıma gelenler. Hepsini daha önce denedim hepsinde aynı sorun var ancak kabul etmiyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sunucu değişimi yaptılar. Server1 den Server4 e aldılar. Bir tık hız yükseldi diyebilirim en azından cpanel de takılmıyor. Halen aşırı derecede kötü.
Ya sunucularında problem var ya optimize etmiyorlar ya gerçekten sunucuları yavaş yada bir sunucuda fazla site çalıştırıyorlar.
800 kb lık site 4 ile 10 sn arasında açılıyor. 85 kb lık diğer site 1 sn de açılıyor.
Sunucu yanıt süresi boyuta göre artıyor. Sayfa açılış hızının %95 ini sunucu yanıt süresinden dolayı yavaş. Yanıt süresi 200 ms yi geçmemesi gerekiyor. 700 ms ile 5 sn arasını gördüm.
Ben hız konusunda takıntılıyım. Bu firma da ne kadar uğraşsanız, siteyi optimize etseniz de hızlı açılmasını sağlayamazsınız. Denemedim ama boş bir html index de sunucu yanıt süresi yüzünden gereğinden yavaş açılacaktır.
Firmanın cevap hızı hızlı, ilgililer ama bence daha fazla bu konu da çalışmalılar.