brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Selamlar guzel.net.tr kullanıyordum reseller için. Hız bakımından yavaş buluyorum açıkcası siteler pek hızlı çalışmıyor. Birde sürekli şişen bir mail problemi var.
Önerebileceğiniz firmalar neler?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Hosting
-
Ad Soyad
C** N**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar,
Sunucularımızda Mailchannels kullandığımız için, bizden taraflı bir mail sorunu yaşaman ız pek olası değildir. Hem hız, hem de mail sorunu ile ilgili bildiriminiz var mı acaba? Bildirim oluşturmadıysanız bildirim açmanızı rica ederiz. Eğer bildiriminiz varsa bildirim numarasını iletirseniz inceleyebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Hocam birkaç öneride bulunayım ;
Veridyen ( yandex botları sanırım engelli ama kaliteli tam net bir bilgim yok bu konuda çok şikayetçi olan olmuştu yani sağda solda bu şekilde konuşan arkadaşlar duymuştum ama ben bir sorun yaşamadım açıkcası )
Güzel Net TR yi önerecektim fakat oraylada böyle bir sorunun olduktan sonra önermekten vazgeçtim fakat güzel yorumlar aldığım baya önce arkadaşımla beraber kullandığımız bir firmadır hiç bir problemle karşılaşmamıştık.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Netinternet'i bir araştırın derim.
Ek olarak makdos diye bir firma daha var. Yine de araştırın.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Yıllardır Turhost ile çalışırım, çok memnunum. Fiyat olarak biraz yüksek olsa da kalite olarak kesinlikle hakkını veren firmalardan. Şu anda kullandığınız hosting firması olan GuzelNet hakkında da forumda birçok memnuniyet mesajları görmüştüm. Bence ilk aşama olarak hosting değiştirmekten çok ticket ile sorunlarınıza çözüm arayışına girin. Ticket çözüm olarak önerilen firmalardan ilk 5 de GuzelNet vardır.
1 kişi bu mesajı beğendi.