-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Merhaba hocalarim reseller bayi satin alarak hosting satis sitesi acmak istiyorum ama bnm sitemdeki siparisler bayi oldugum siteye nasl ulasacak bunn entegrasyonu nasl olacak bir bilgisi olan varmi acaba api tarzi biseylemi
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bilaldemirkr hocam, reseller ile satış yapacaksanız milleti mağdur etmeye gerek yok. Bu işi layıkıyla yapan ve sunucular için emek sarf eden kişiler var. Böyle yapıp hem kaliteyi hem fiyatı düşürünce onların ekmeğiyle oynamış oluyouruz.
Hassasiyetli olmakta fayda var. İyi Forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Dogrudur hocam ama satacam ve herkes alacak diye bir kural yok sadece nasl oldugunu sordum
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
https://www.eticaretgunlugu.com/hosting-satisi-yapmak-icin-neler-gerekir/İlk önce şu yazıyı okuyun.
Bu işin resmi prosedürleri bulunmakta. Örneğin YS Belgeniz olmadan satış yapamazsınız.
Bu bahsettiğiniz sistemi de WHMCS scripti ile yapabilirsiniz.
https://www.whmcs.com/pricing/ Bu sayfadan scripti satın alabiliyorsunuz.
Aynı şekilde sanal pos olayını halletmeniz gerekmekte. Sanal pos için de ya ücretsiz kurulum yapan komisyon şirketleri ile anlaşmanız gerekmektedir. Ya da bankalara ayrı bir ücret/komisyon vermeniz gerekmekte.
Ek olarak tekrar söylüyorum, hostinglerde oluşacak sıkıntılar için bilgi birikiminiz, tecrübeniz yoksa satış işine girmenizi önermiyorum. Siz markanızı, isminizi, paranızı kaybedersiniz. Müşterileriniz, sitelerini, gelir kapılarını kaybeder, sorun yaşarlar.
İlk önce bir kaç kişiye ücretsiz olarak hizmet açın, deneyin daha sonra satış yapmaya başlayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Cep Telefon Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sunu söyleyemeliyim siz paylaşımlı bir sunucuda hizmet vereceksiniz o sunucuda sizin gibi kaç kişinin reseller hesabı var kimi legal kimi illegal paylaşımlar veya içerikler paylaşıyor onlar tarafından sunucuya sızan bir virüs yada shell müşterilerinizin hesaplarını büyük ölçüde riske atacaktır.
yapılacak uğraşılacak iş değil he yinede denemek istiyorum derseniz whmsc nin 7 günlük ücretsiz deneme süresi var giriş yapın bi deneyin zaten uğraşılmayacak iş olduğunu siz anlayıp uğraşmayacaksınız bu işin teması var faturası var oluşacak sorunları var resmi sorunları var var da var :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Tesekkürler fakat hemen satış yapacagm demiyorum ki 4-5 ay isi ôgrene kadar ücretsiz gerceklestirecegim isi ôgrenince kavrayinca satış yapacagm
Bu arada verdiginiz bilgiler icin tesekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Önemli değil, kolay gelsin.
İyi forumlar. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
forumda - oy veriliyor mu? ben bulamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
@ersingo ne alaka simdi insanlarin yeni bisey ögrenmeye calısması ve bnn icin yardm istemesi - oy almasınamı sebep oluyor