-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhabalar, kullanmakta olduğum reseller hesabına paylaşımsız ip almayı düşünüyorum.
Merak ettiğim konu ise şuan reseller hesabımda 6 7adet site barınmakta. Paylaşımsız ip alınca 1 adet daha domain ekleyerek yeni eklediğim domaine SSL kuracağım.
Sonuç olarak reseller hesabımın durumu ne olacak? Yani dedicated ip almamdaki amaç yeni eklenecek ve ssl kurulacak sitenin özel ve paylaşımsız ip'de tek başına barınmasını istiyorum.
Önceki sitelerde doğal olarak bu ip'ye mi taşınacak?
Umarım anlatabilmişimdir.
Bu arada şimdiden teşekkürler, hayırlı bayramlar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Staff, Jr. Sysadmin
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Reseller hesabınıza hiçbir şey olmayacak. Mevcut şekilde dilediğiniz gibi kullanmaya devam edebilirsiniz ;).
Statik IP aldığınız zaman, web sitenize hem tanımlanan IP adresinden hem de normal şekilde domain üzerinden erişilebilecek ve standart şartlarda hiçbir web siteniz için herhangi bir migrasyon işlemi söz konusu olmayacak.
Standart şartlarda diyorum çünkü teknik olarak epey karmaşık yapılar kullanan web siteleri de var, o tür web siteleri için IP değişikliği sonrası birkaç manuel yapılandırma gerekebilir.
Ancak bu durum sizin kafanızı karıştırmasın.
Yine de en net ve sağlıklı bilgi için servis sağlayıcınızla bir görüşün isterseniz...
İyi bayramlar, iyi forumlar...
1 kişi bu mesajı beğendi.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
bede reseller var ve sabit ipyi aylık 4 lye alıyorum. Ama ssl kurmadım bende reseller ve sabit ip var üstelik ssd disk istersen tüm sitelerini aylık 10 tlye barındırırım kaç tane olursa olsun fakremez zaten canım sıkılıyordu 2 siteyle :D istersen hiç verme sana kalmış :D Bayram bayram güzellik yapayım sizlere
1 kişi bu mesajı beğendi.