Route666
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar, sizlerin ve ailenizin Ramazan bayramını kutluyorum.
Özel olarak ilgileneceğim 1 tane online film izleme sitem için hosting ve reseller arasında ki farkı öğrenmek istiyorum. Kafamda bir kaç soru var sizden ricam bu sorularıma cevap vermeniz.
Hosting olduğu zaman sadece domainime özel bir ip mi oluyor?
Hosting firması aynı makineden başka müşterilere hizmet sağlıyor olsa bile benim sitem bunlardan etkileniyor mu? O makinede ki firmalara da aynı ip adresini mi veriyor?
Performans olarak reseller yada hosting arasında fark var mı?
Reseller hizmetini aldığım makinede başka kişiler de hizmet alıyor mu? Alıyorsa eğer bunlar benim sitemi etkiler mi?
Ve son olarak da film sitem için önereceğiniz kesinti yaşamayacağım (mobil ödeme seçeneği olan) hosting/reseller firması var mı?
Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
merhaba normal hosting paketlerinde addon domain olarak eklenir reseller ise ayrı bir hesap eklenir farkı şudur;
sunucuda her siteye örneğin %20 cpu,1gb ram ayrılmıştır. eğer addon olarak eklerseniz 2 sitede %20 paylaşmak zorunda ve çoğunlukla bu durumlarda kasmalar başlar, addon domaini zaten hitli sitelere önermiyorum.
resellerde ise ayrı hesap olarak ekliyorsunuz ve onun diğer sitelerden bağımsız olarak %20 cpu ve 1 gb ram hakkı oluyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**