Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
ResellerHosting ile 4 yıldır kesintisiz olarak çalışan birisi olarak 3 farklı yıllık reseller ve 1 farklı aylık vds kullanmaktayım. Bir gün bile olsun inanın tek bir sorun ve problem yaşamadım. Firma sahibi tanıdığım ve bildiğim bir dostumdur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Rica ederim ne demek size tavsiyem dosthane olarak 20 30 TL fazla vererek kafanızın bir yıl boyunca rahat ve sorun yaşamadan kullanabileceğiniz en üst paketi 99 TL'ye alarak rahatça kullanmanız olacaktır. Tabi bütçe ve tercih sebebi olduğu için bu tamamen size bağlıdır. Ben tarafsız olarak şahsi fikrimi belirttim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim de aklımdan geçen o yöndeydi aslınad dediğin gibi kafanın rahat olması daha önemli. Çok teşekkür ederim ilgine iyi forumlar hocam
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Yüksek trafikli ve hitli siteleriniz varsa VDS veya VPS tercih edebilirsiniz. Ancak aylık ek olarak cPanel lisans masrafı da düşünüldüğünde epeyce cebi yakacaktır. Bu yüzden site sayınız çok, hitiniz fazla yok ise reseller alıp keyfinize bakmanız daha idealdir. Alacağınız reseller tercihini kaliteli bir firmadan yaparak fiyat farkını bu kısımda gözetmemeniz de dolandırma durumlarına karşı kurumsal firmalar bazında yasal haklarınızı kullanabilmenize olanak sağlayacaktır.
Ucuz etin yahnisi yavan olur, bu yüzden kaliteli bir firmadan reseller alarak ekonomik bir çözüm getirmiş olursunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.