-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Godaddy neredeyse siteye girişe bile ücret alacak. Sistemi tamamen para üzerine kurmuşlar.
videowebtv.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
İlk yıl 10 TL ile domain sahibi yapıyor. Bunun dışında tavsiyelerim ve tercih edeceğim firmalar arasında yer almıyor. Nedeni ise bu tarz yalan yaptırımları. Umarım kendilerine çeki düzen verip para odaklı çalışma yerine müşteri memnuniyeti odaklı çalışma düzenine ulaşırlar.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Turkiyede olanlara SSL ucreti yilligi yine ucuz fransada oturupda godadyden 1 yillik SSL ucreti 650tl turkiye ucretinin 3 kati bunun harici tum alimlar turkiyeye gore yuksek yinede godady nin su iyiligi var her ulkeye gore ulkenin durumunu one alarak ucretlendiriyor. Ben 4 yildir godady sirketini kullaniyorum ve memnunum ilk alimlarda ucuz ama verdigin ucrete gore kaliteli hizmetleri var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
joyismail
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Para üzerine kurulmuş bir hizmet herşey abartılı
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
godaddy de herşey ilk yıl ucuz. Sonrasında nasıl geçirirm telaşına düşüyor. Bir keresinde otomatik yenileme acık kalmış tabi ben ozellıkle acmıyorum sıstem otomatık acık bırakıyor sanırım ılk alırken ılla kapamanız lazım kapamayınca bi baktım 280 lira mı ne para kesmıstı ne parası ssl. Dedim ulan Türkiye de ssl ler bedava 280 lira enayimiyiz aradım godaddy ı iptal ettiler odemeyı musterı temsılcısı ıle de bayaga sohbet ettık sıtenız guzelmıs baska ne tarz sıteler var vs :)