-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternetoloji
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Değerli arkadaşlarım yönettiğim siteler için sunucu kiralamam gerekiyor .
günlük 35 tekil ziyaretcisi bulunan toplam 5 adet PHP site 5 x 35= 175 ziyaretci
5 adet wordpres sitesi 5*35=175 ziyaretci
yukarıda verdiğim toplam 10 adet siteler basit sitelerdir. içeriği fazla yer kaplamıyor.
günlük 50 ziyaretcisi bulunan 2 adet haber sitesi 500 x 2 =1000 ziyaretci
haber sitelerinin içeriği çok geniş yani resimler, videolar, yüksek çözünürlükte
şimdi ben bir sunucu kiralamam gerekiyor. yukarıda belirttiğim özelliklerde siteler için.
bir sunucuda wordpres ve php siteleri barındarabilirmiyim ?
nasıl bir sunucu özelliği işimi çözer.
dedicated sunucu kiralarsam içinde birden fazla web sitesi barındarabilirmiyim ?
3 gündür sunucu araştırıyorum .yurdışı lokasyonlu sunucuları türkiyede ki bazı firmalar sunuyor. fiyatları da uygun. ama ben sizlerin tavsiyelerini bekliyorum ve bu sunucu işlerinden pek anlamıyorum.
tavsiye ve çözümlerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternetoloji
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ama ben sunucu firması tavsiyesinden daha çok nasıl bir sunucu özellikleri olmalı bu konuda bilgiye ihtiyacım var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
.....
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence şimdilik dedicated sunucuya gerek yok bir vps/vds alırsan işini uzun süre halledebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternetoloji
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hosting benim sitelerim için yeterli olur mu sizce. sabit disk kapasiteleri çok düşük oluyor genelde.
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Site içeriklerinin tamamı yasal mı? Toplamda ne kadar bir alan gereklidir hepsi için? (GB bazlı)
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Bilişim - Kurumsal Seo
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şurayı anlamadım '' günlük 50 ziyaretcisi bulunan 2 adet haber sitesi 500 x 2 =1000 ziyaretci '', sanırım 100 tekil hit demek istediniz ama 1000 yazdınız.
Sizin sitelerinizin tamamını kullanmak için dedicated sunucu ihtiyacınız yok hocam, vds-vps bile gereksiz, aklıbaşında bir reseller hosting sorununuzu çözer, sitelerinizde cache ve diğer optimize edici faktörlerle çok rahat devam edersiniz gibi görünüyor. İllede içim rahat etsin derseniz küçük ölçekli bir sanal sunucu ( vds tercih edin vps değil ) sizi uzun vadeli idare eder.
Sektörde Çeyrek Yüzyıla 10 Yıl Kaldı ; Fullvizyon.Net
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Ben her zaman dedicated serverdan yanayım.
Olurda birgün google senin sitelerden birini öne çıkarır ve anlık binlerce hit gelirse serverın çökerse bir daha öne çıkartmaz.
Bunun için bu işte yükselmek istiyorsan dedicated güçlü serverlar en iyisidir. Sonra problem yaşamazsın.
Aylık kaç tl ayırabileceğini söylersen ona göre server önerebilirim.
Son Haberler www.haberdetaylari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Network
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bütçeni bilmiyorum ama aylık 25tl ayırabilirsen reselle felan uğraşma, kendim bunlarda hem siteleri hemde upload download amaçlı 2-3 tane kullanıyorum.
25tl lik yurtdışı lokasyon vps ile 50k tekil ziyaretçiye wordpress ile çıktım.