Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
'Acil' vs. yazıp konu açmaktan hiç hoşlanmayan biri olarak gerçekten acil bir durum olduğu için böyle bir konu açtığımı belirtmek isterim.
Sitem azımsanmayacak sorgu içeren, günlük tekil 3k-6k arası olan (ki düzenli artıyor ve daha da artacak) bir site. Natro kurumsal paylaşımlı hosting kullanıyorum. Siteye giriş dahi sağlayamıyorum şu an. Her şey sınırsız deyip paket satıyorlar, %25 cpu sınırı varmış. Cinnet geçireceğim artık. Kesin karar verdim, değiştireceğim. Hatta mümkünse bugün acil olarak değiştireceğim. Kafamdaki sorular şunlar.
En az 2 site içerecek, Türkiye lokasyonlu, kurumsal ve güvenilir, site hızı ve cpu sorunu gibi sorunlar kesinlikle yaşamayacağım, uzun vadeli kalmayı düşündüğüm sunucu önerileriniz ve fiyatları nelerdir ?
Natro cpanel kullanmıyor, sunucuyu taşıtırken sorun yaşar mıyım ? Bu konularda hiçbir bilgim de yok teknik anlamda.
VPS ile VDS arasındaki farkı az buçuk bilsem de hangisini önerirsiniz ? VPS ve VDS yi kullanmak için bir takım teknik bilgilere de ihtiyaç var mıdır ve bunu bizzat benim mi yapmam gerekiyor yoksa firmalar bu hizmeti ücretsiz sunuyorlar mı, en azından temel giriş srviyesi ve siteyi taşıma aşamasında ? Paylaşımlı hostingde hiçbir ayar vs. yapmama gerek kalmıyordu, bu yüzden özellikle sormak istedim.
Şu an sinirliyim ve aklıma gelen sorular şimdilik bunlar. Lütfen eş, dost ve ya kendi firmanızı önermeyiniz, kullanmış ve memnun olduğunuz firmaları öneriniz.
Sert bir şekilde yazdıysam farkında olmadan kusuruma bakmayınız.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Hocam Tavsiye digitalocean VPS Hem kaliteli Hem güvenilir. Açıkcası Forumdaki hosting satan arkadaşlardan daha güvenilir. Not lafım ortaya üstüne alınmasın herkes.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
VDS almanızı tavsiye ederim sorun yaşamazsınız Cpanel isterseniz firma belli bir ücret karşılığı size sağlayacaktır
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kelebek adlı üyeden alıntı
VDS almanızı tavsiye ederim sorun yaşamazsınız Cpanel isterseniz firma belli bir ücret karşılığı size sağlayacaktır
Cevabınız için teşekkür ederim.
Cpanel den de pek anladığım söylenemez hoş de, fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı acaba ve önerebileceğiniz bir firma var mı acaba ?
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kelebek adlı üyeden alıntı
Fiyatlar hatırladığım kadarı ile 30-40 dolar arasındaydı. Firma olarak kullandığım bir firma yok o nedenle ne dersem yalan olur
Teşekkür ederim dostum.
Önerileriniz halen bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Siteyi komple çat diye kapattılar şu an, acil bir şey yapmam gerekiyor.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok pahalı yahu :/ VPS daha ucuz oluyor sanırım ama benim işimi görür mü acaba :/ Ve VPS lerde sanırım cpanel var değil mi ?