Hosting seçimi gerçekten zordur arkadaşlar.Eğer seçtiğimiz host firması kalitesiz olursa bir çok sorun yaşabilir ve harcadığımız zaman , emeklerimiz mahvolabilir.O yüzden kaliteli bir host seçmek işin en önemli kısmıdır.
Benim hosting firması önerim hostgator şirketidir.Gerçekten dünya devi diyebiliriz.7 gün 24 saat kesintisiz destek alınabilen profesyonel bir firma ile çalışmak istiyorsanız hostgator ilk tercihiniz olmalı.Büyük projelerinizin başlangıcı olabilir.Host seçiminizi düzgün yaparsanız başınız ağrımaz.Sizlerinde ağrımaması için bu kadar uzun ve açıklayıcı bir makale yazma gereği duydum.
[color=#FF0000]HOSTGATOR KUPON KODLARI :[/color] KUPON KODLARI BELİRTTİM KESİNLİKLE KUPONLAR ÇALIŞMAKTADIR.DEVAMLI KULLANDIĞIM KUPONLARDIR.
Alttaki kodlar ile ilk ay sadece 0.01$’a Baby Hosting (Sınırsız Hosting) paketini 1 ay deneyebilirsiniz.
İlk ödemede 9.94$ indirim sağlar: hostgatorturkeyy
İlk ödemede %25 indirim sağlar: hostgator25percenturkey
[color=#330099]Kuponları kullanmak için tıklayın
[/color]
Aşağıda paketleri açıkladım.Umarım az çok fikriniz olmuştur.
Hatchling Plan: Sadece 1 adet web sitesini host edersiniz. Yani a. com burada barınabilir ama b . com gibi farklı alan adınızıda barındıracaksanız tekrar hosting alırsınız.
Baby Plan: Bunda tüm sitelerinizi host edersiniz. Yani 5 adet a. com, b.com gibi tüm siteleriniz tek pakette barınır. Tümü için 1 hosting ödemesi yaparsınız. Siteleriniz paylaşımlı (Yani sizinle beraber 50 site aynı ipde olabilir) şekilde barınır. Sabit ip yoktur ya da extra ücret ile alınır.
Business Plan: Buda Baby gibidir farkı size özel sabit ip vermesidir. Ve genelde Business pakette açılan hostlarda genelde daha az site bulunuyor.