-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
N** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bir sunucum var. MySQL veritabanı kurulu. Hosting üzerinden bu sunucuya veritabanı bağlantısı yapmak istiyorum. Şimdiye kadar 10’u geçik farklı host firması denedim, ne yazık ki hepsinde bu özellik kapalı. Bu özellik açık olan bir hosting firması arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
NOT: Hostingin veritabanına uzaktan bağlantı değil, hostig üzerinden başka bir sunucunun veritabanına bağlanma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Alın ucuz bir vps, dilediğinizi yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletme ve WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hosting firmanıza MySQL sunucunuzun IP adresini verin beyaz listeye alsınlar. Daha önce rica ederek IP adresini listeye aldırmıştım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletme ve WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Yeni bir sunucu kurarak oradan da bağlanamadıysanız öncelikle bu kısmı çözmeniz yada netleştirmeniz gerekir. Mysql'e uzaktan bağlanılması için sadece firewall üzerinden portu erişime açmanız yeterli değildir. Bağlanmaya çalıştığınız mysql kullanıcının host alanında localhost mu yazıyor yoksa % işreti mi yazıyor bunu bir kontrol edin. Ayrıca my.ini içinden bind satırının önünü kapatın. Navicat veya farklı bir masaüstü sql yönetici indirip bağlanmayı deneyin. Başarılı olduktan sonra hosting ile bağlanmayı deneyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
N** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayarla bir alakası yokmuş. Bir hosting firması buldum ve bağlantıyı sorunsuz sağladım. Sorun benim sunucumda değil, bağlantıyı sağlayacak sunucudaymış.