-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
vds ye gecin aylık 20 liraya vds alırsınız vestacp kurulup rahat kullanılabilir. istedigniz kadar site eklersiniz sizi kısıtlayan vds nin alanı, ram ve cpu olur. cok cok fazla hit gelince daha ust seviye vds ye gecersiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Godadynin delux paketini kullanin aylik 35tl filan ucret oduyorsunuz .Ben iki yildir kullaniyorum gunluk sitelerimin hiti 3000 bin buluyor 25000 tane flash oyun yuklu daha hic sorun olmadi su anda 10 tane domain bagli 25 tane hakkiniz var .Bir ara hostgatoru denemek icin 1 ay aldim bir hafta sonra vps alin diye bildiri geldi .Cogu host yerleri biraz ziyaretciler yukselince hemen yararlanmak istiyorlar .Egerki sitenizden yuksek geliriniz yoksa vps tavsiye etmem ucretleri cok yuksek normal bir kullanilacak vps yi aylik 60tl den asagi bulamassiniz bulsanizda istediginiz gibi calismaz.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletme yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Tekil hit 1000 ise ihtimal veriyorum hocam ama isim tescil 'in 50 ziyaretçi içn zamanında bana da böyle dediğini hatırlıyorum. ama 1.000 kişi için gerçekten kaynak tüketimi aşılabilr diye düşünüyorum. Godaddy öneririm
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gerçekten isimtescil beni küstürdü. Tüm sitelerimi çekeceğim oradan. Forumdan bazı arkadaşlar mesaj attı. Reseller ile bu sorunu çözmeyi düşünüyorum.
İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
Esen kalın.
fmoyuncusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende godaddy kullanıyorum bırak kazıklamayı musteri hizmetlerini ne zaman arasam onu alma bu daha ucuz hatta hostu yenilerken bile bence yenileme yeni host al ilk satın alımdaki indirimi kullan falan diye tavsiyeler veriyolar ki dediği şeyi yaparsam o farkla aynı hostu 2 kat daha uzun süre alıcam falan. Bi dene derim ara müşteri hizmetlerini en azından