-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Çalışmıyor
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bu gece başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. Sitemi farklı bir sunucuya taşımak istedim ama veritabanı hata verdiği için bu işlemi yapamadım. Ardından Veridyen müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim (Gece saat 23.30). Karşıdaki görevli Tam 3 saat sorunun ne olduğunu bulmaya çalıştı. Ve sonunda sorunu bulup veritabanını sıkıntısız olarak import etti.
Şunu söylemek istiyorum bu firmaya verdiğim para aşağı yukarı aylık 25 lira. Fakat firma benimle tam 3 saat boyunca, başından savmadan ilgilendi. Bu davranışları aşırı derecede hoşuma gitti.
Eğer bir hosting firması önerisi istiyorsanız size Veridyen'i tereddüt etmeden öneriyorum.
11 kişi bu mesajı beğendi.
ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
Veridyen harika ama ne yazık ki istediğim türde bir reseller sunmuyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Networkleri nasıl ? Her site veya reseller için ne kadar bir hat veriyorlar ?
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
2016 da saat 23 den sabah 4 e kadar sorularıma bıkmadan yardımcı oldular.
Size şukadar söylim 12 tl lik hosting yaklaşık 4gb 2 cpu lu vds e eşit ciddi söylüyorum %25 cpu limiti var ben c panelde max %10 %20 gördüm bazen %0 da acaba ibaremi çalışmıyor diyorum çünki diğer firmalar sitede sen olsan 1-2 işlem yapsan cpu %100 e çıkıyor gerçekten yüksek yük bindirdim yeri geldi yazılım denedim 1 kere yükden down olmadı hosting 1 kere susped yedim oda siteye saldırı vardı sanırım saldırılarsa bile zor düşüyor
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Müşteri odaklı çalışan her firma başarılıdır. Para odaklı çalışanlar ise tarihin tozlu raflarında yerini almaya mahkumdur.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Gerçekten veridyen harika bir firma, bir sorunun olunca hemen anında ilgilenip çözüm sunuyorlar.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Veridyen hostingini deneme amacli bende kullandim hostingde yardim istemeden bazi seyleri kendin yapamiyorsun mesela buyuk veritabanlarini yukleme yapamiyorsun illaki yardim isteyeceksin aslinda bir hosting sirketinde bu basit sorunlarin yardim istemeden yapilmasini tercih ederim. Godady sirketini 5 yildir kullaniyorum fiyatlari biraz yuksek ama daha hicbir konuda yardim istemedim.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Veridyen İyidir. Kullanıcı ve çözüm odaklıdır , candır. Veridyenden 3 aylık paketim vardı 20 TL'lik. Ne yazsam anında cevaplarlardi. yeri geldi scripti yazılım problemini sordum onada yol gösterdiler, çok soru soran biri değildim tabi ama cevaplıyordı saat kaç olursa olsun. Tabi artık sitemi eskisi gibi kullanmadığım dan hali hazırda bir vpsme taşıdım, yolları ayırdık.
Gece saat 3 veridyene ticket atmışsın başka yazan yok veridyende 10 dakikada geri dönmüş, boşver siteyide sohbet edelim diyesin geliyor.
Kullanıcı odaklı bir firmadır. Boyle firmalar ülkemizde nadirdir ama vardir, bir tanesidie veridyendir.