-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Veridyen kullanıyorum memnunum herhangi bir sorunuzu sorduğunuzda çok hızlı cevap geliyor ve sorunuz hakkında bilgilendirilmiş oluyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Veridyen kullanan arkadaşlardan genel anlamda sıkıntı yaşayan şuan için yoktur, ve kısa sürede açık ara fark attığı için şuanda web sahipleri olsun, firmalar olsun eminimki şaşkınlık içerisindeler.. 1 2 3 domaine a b c firmalarında yüksek fiyat, sınırsız cpu vb. paketler yapılsada veridyende cache kurmadan 2 katı hizmet alır + reseller + 50 en düşük domain limitli paket vb. kampanya ssl domain ücretsiz kayıt vs. yani say say bitmez şimdi cümle kurarak uzun şekilde anlatmak istemiyorum tek geçiyorum uygun fiyat ve kaliteli hizmet hakkını veriyor, kazandıklarıda kendi adıma helali hoş olsun.. ha veridyen ha beşiktaşımın talisca'sı :) ucuz ve kalite aynı anda
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İkisini de kullanmadım , alastyr kullandım ve öneririm
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Arayüz & Grafik Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Veridyen kullanıyorum. En basit örnek olarak bugün yaşadığım bir duruma dakikalar içerisinde cevap verip sorunumu çözdüler. Veridyen performans için beklentilerinizi mislisiyle karşılayacaktır fakat Güzel'i hiç denemedim. Onun için yorum yapmam doğru olmaz.
Mars
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güzel Hosting daha başarılı bana göre.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel Hosting ile çok uzun senelerdir çalışıyorum. 10 numara 5 yıldız bir firma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Konu sahibi arkadaşa tavsiye olması açısından ben de kafamdakileri yazayım. Bilenler varsa devam edip cevap versin lütfen.
Netinternet, Güzel, Makdos
Bu üçü arasındayım. Tam olarak hangisi profesyonel ve güvenilir bilemiyorum.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ikisi de ucuz. veridyeni kullanıyorum. 5-6 ay olmuştur. memnunum başka firmalara neden daha fazla ödeyeyim. henüz bir sorun çııkmadı. gerçi önceki firmamda da sorun yaşamıyordum. ucuz olduğu için veridyene geçtim. güzel e de baktım o da ucuz.
büyük ölçekli projelerde nasıllar bilmiyorum. ufak tefek siteler için sorun yaşamadım.
inode mudur nedir her hosting firmasında limit var. limitsiz hosting yok zaten.
sercey
Çözümeks Web Tekn.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben Veridyen'i tavsiye ediyorum. Sırf test etmek için meraktan bir aylık paket aldım. Sunucu optimizasyonları çok güzel ve donanımları da yeni.
Guzel Hosting ile çalışan birkaç müşterime yazılım kurulumu konusunda yardımcı olmuştum. Orda bazı optimizasyon problemleri mevcuttu. Ancak uzun süreli kullanmadığım için net birşey söyleyemiyorum.
Bir arkadaş Natro demiş. Almadan önce internetten yorumlarına bir bakın. Ben şiddetle uzak durmanızı öneririm. Hem fiyat/performans olarak hemde uptime olarak sorunlu.
afazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Güzel kullanmadım hiç fakat 1 yıldır adam akıllı şirket bulamıyordum veridyeni tanıyana kadar. Tek site her şey limitsiz fiyat desen bedava. Sabahın 5'inde destek taleplerine cevaplar geliyor. web hosting 220 online tık demiyor.