lostyazilim
tr.link

Video Sunucu yada dedicated lazım

12 Mesajlar 1.804 Okunma
acebozum
tr.link

ramazancicek ramazancicek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Konya
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 29 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Didimedya adlı üyeden alıntı

hocam inceledim ama pek birşey anlamadım desem yeridir bana tam olarak ne lazım sizce?

Ek Olarak:

hocam binlerce video olmayacak..
kısacası olacak olanı söyleyeyim size, Uzmantv tarzında bir projemiz var ve günde en az 1 en fazla 2 video olarak haftada 10 video eder buda binlerce video etmez başlangıç olarak ilerlemek için sizce ne almalıyım?

vds tabikide . maliyet açısından ve dediğiniz gibi 10 video yeterde artar bile
sonuçta siteye kaç kişi girecek ki ? 1 gb ram 1 core işlemci 100 gb ssd veya sas disk 100mbit li bi vds alın. ücretsiz paneller var ücretsiz maestropanel gibi. kurarsınız veya kurdurursunuz birisine. gerek yok ilk etaplarda o kadar masrafa girmeye. zamanında video siteside kurdum sıkıntı yaşamadım . sunucu almak şimdiden mantıksız boşa para gider o kadar maliyete hiç gerek yok...

wmaraci
webimgo

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)

ramazancicek adlı üyeden alıntı

vds tabikide . maliyet açısından ve dediğiniz gibi 10 video yeterde artar bile
sonuçta siteye kaç kişi girecek ki ? 1 gb ram 1 core işlemci 100 gb ssd veya sas disk 100mbit li bi vds alın. ücretsiz paneller var ücretsiz maestropanel gibi. kurarsınız veya kurdurursunuz birisine. gerek yok ilk etaplarda o kadar masrafa girmeye. zamanında video siteside kurdum sıkıntı yaşamadım . sunucu almak şimdiden mantıksız boşa para gider o kadar maliyete hiç gerek yok...

Aslında çok haklısınız 2 gb ran 500 gb hdd ssd ve 100 mbit vds buldum onu alacağım.
ramazancicek

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al