-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Yakın zaman da Vps almak istediğim için birçok firmadaki fiyatları araştırdım. Örnek olarak başlangıç paketlerine baktım diğer özellikleri hemen hemen sabit kalmak koşulu ile bazı firmalarda 256 MB ram li paketleri 30 TL satılırken bazı firmalarda 1 GB ram li paketler 30 TL fiyata satılıyor . Bu kadar büyük fark olması sizce normal mi ve bu fark sizce nereden kaynaklanıyor olabilir. Bundan ötürü kararsız kaldım henüz bir seçim yapamadım.
Konuyla alakalı görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam bazıları çok kâr koymuyor bazıları ise %300 kâr ile satıyor. Tabi ki maliyeti de var bu işin. Zarar etmeden nasıl satabilirim diyen ucuz veriyor. Diğerlerinin gözü doymuyor. Bazıları da ben bu kadar emek harcıyorum 7/24 her sorununa çözüm bulurum ama bu fiyatı da hakediyorum diyor. Herkesin kendine göre sebepleri var. Sunucu kalitesi, yeni donanım, lokasyon vs de etkiler bunları.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba Barış,
Vps veya Vds sanal sunucu türlerindeki fiyat farklarının bir kaç nedeni var. Örneğin; cihazların sanal sunucu sağlayan firmaya ait olması veya olmaması, bir fiziksel altında kapasitesinin çok dışında paylaşımlı sanallaştırılma yapılması veya yapılmaması, sanallaştırma yapılan cihazın düşük model olması veya olmaması, toplu satışlarda düşük veya yüksek kar marjı planı veya firmanın kendisine ait fiyat politikaları gibi nedenler sayabiliriz.
İyi çalışmalar dileriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Olay tamamen kim kimden ne kopartırsaya döndü, başka bir şey düşünmemek lazım. Sen 4 gb ram 2 core 120 gb diskli makinaya avrupada aylık max 5 euro ödersin, burada onu almak için senden 250 TL isteyende olur 100 TL ye verende.
Ticaret sonuçta bu :)
BASKIN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir çok firma ile çalıştım vds konusunda 4 yıldır memnun olduğum firma kapandı haliyle başka firma ararken en az 6 firmadan ucuz diye vds aldım bazıları panel yoktu, bazıları daha dün öğrenip bir heves hosting firması açmış sunucularını doğru kuramamış paketlerim doğru kurulmayınca bana suç atar ama ne hikmetse diğer firmalarda tak diye çalışır durum böyle.
Benim üzüldüğüm nokta ise gerçekten kaliteli hizmeti ucuza veya pahalıya farketmez kaliteli hizmet veren firmaların bu şekilde arada kaynayıp değerlerinin bilinmemesi.
Edit: fiyatları biraz ağır türkiye şartlarında ama oyun sunucusu olarak(min 50.60 ping) kullanılmayacaksa digitalocean bence muazzam.