-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
satis elemani
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba
vps-vds-reseller bu konularda hiç bir bir bilgim yok.Yurt dışında ucuz olduğu söyleniyor. prestashop ve alt domain olarak wordpress kurucağım. Temayı aldım. Önereceğiniz hangisi şu siteden alin dediğiniz site var mıdır? 2000 adet ürün ve 1000 adede yakını varyasyonlu olacak. sabit ip ile ssl de alıcam hosting önerinizi bekliyorum yada turhost normal bir hosting yeterli olur mu
FreeWaLLe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
vet:.tek.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
digitalocean firmasını öneririm tabi almadan önce biraz araştırma yapınız kullanım ve alımla ilgili youtube anlatımlar mevcut...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Takipteyim, bir hayır işi için vds/vps arıyorum bende.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Amatör birisi olarak vps veya vds size sorun yaratabilir. Fakat ürün yelpazeniz göz önüne alındığında normal bir hostingin işinizi görmesi biraz zor olacaktır. Profesyonel bir kırulum desteği alarak vps veya vds kullanabilirsiniz. Size tavsiyem ingilizceniz yeterli ise digitalocean veya başka yabancı firmaları tercih edebilirsiniz. İngilizceniz yetersiz ise destek konusunda dorun yaşabileceğinizden yerli bir firma tercih edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
satis elemani
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilginiz ve yönlendirmeniz için teşekkürler veridyen den aldık bir arkadaşımızda kullanıyor memnunmuş hepinize çok teşekkür ederim