-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / K
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim isimtescil den 10 web sitesi +10 mssql veritabanı kullanabileceğim silver hosting paketim vardı. Bir sorun da yaşamamıştım. Kurduğum sitelerde çok fazla hit e ihtiyaç duymayan sitelerdi. Veritabanı bağlantısı için mssql management studio kullanıyordum. İsim tescil artık management studio ile erişimi engelledi. Kendi kurdukları sistem üzerinden veritabanı üzerinde işlem yapılacakmış. Ancak hoşuma gitmedi. Ben management studio ile işlerimi daha pratik hallediyorum. Bu sene var seneye yok olacak bir firma dan da hosting almak istemiyorum. Bir de trafiği yüksek olacak bir kaç proje var elimde o yüzden birazda iyi bir hosting almak istiyorum. Bu konuda çok bilgili değilim. Bana hangi firmayı tavsiye edersiniz? Reseller düşündüm ama güvenlik önlemi nasıl alınır yoksa hosting i aldığımız firmamı sağlıyor güvenliği bunları bilmiyorum. Yeni başlamış birisine ne önerirsiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bu konuda takipteyim bende arayş içindeyim, hosting firmasının kendi güvenligide oluyor.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam reseller aldığınız da elbetteki güvenlik önlemleri firma tarafından karşılanır. Ama bana kalırsa en güzeli bi vds, vps kiralayıp orda barindirmaniz güvenlik önlemleri için ise bu işi profesiyonel yapan arkadaşlar var. Burda da bi arkadaş vardı ama adı aklıma gelmiyor. Bide işini düzgün yapan güvenilir bi firmadan alırsan vps veya vds yi bence bi sıkıntı çıkmaz. Bak yetkinhosting bu konuda çok iyidir musterilerine olan ilgisi superdir. Soru/sorunun olduğunda kolayca cozerler. Ayrıca sunucu kurulumuda yapıyorlar sanırım. Neyse benimkiler öneri bi arastirirsin sen. Kolay gelsin, iyi bayramlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
burakcanalgul adlı üyeden alıntı
Hocam reseller aldığınız da elbetteki güvenlik önlemleri firma tarafından karşılanır. Ama bana kalırsa en güzeli bi vds, vps kiralayıp orda barindirmaniz güvenlik önlemleri için ise bu işi profesiyonel yapan arkadaşlar var. Burda da bi arkadaş vardı ama adı aklıma gelmiyor. Bide işini düzgün yapan güvenilir bi firmadan alırsan vps veya vds yi bence bi sıkıntı çıkmaz. Bak yetkinhosting bu konuda çok iyidir musterilerine olan ilgisi superdir. Soru/sorunun olduğunda kolayca cozerler. Ayrıca sunucu kurulumuda yapıyorlar sanırım. Neyse benimkiler öneri bi arastirirsin sen. Kolay gelsin, iyi bayramlar :)
vds ve vps nedir hocam tam olarak?
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / K
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad