-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Merhaba. Xenforo forum yazılımı kullanmak istiyorum ama guzel.net.tr üzerindeki hostum desteklemedi. VPS veya VDS zorunlu kılındı. Aynı şekilde veridyen ile görüştüm onlarda aynı cevabı verdiler. Xenforo forum yazılımını destekleyen host var mı? Nasıl bir VPS VDS almalıyım?
1 kişi bu mesajı beğendi.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
şimdi herkes farklı farklı şeyler yazacaktır. Herkes yazmadan bir öneride bulunayım,
buradaki kişilere ulaşıp, gerekli isteklerini söyle zaten xenforo konusunda profesyoneller sana her konuda yardımcı olacakalardır.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Firmadan almadım :) ben kendi makinem var. Ama sana önerdiğim kişiler :) sayılıdır. Yani xenforo konusunda uzmanında uzmanılar :) o derece diyim :) bir sor istersen illaki almak zorunda değilsin :)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam ben senin yerinde olsam 10 tane paravan bloğu açarım onlarda belli bir gelir elde etmeye başlayınca vds alır forumu kurarım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Paravan blog kuracaksan aynı sunucuya kurman zararlı olacaktır çünkü aynı class ip üzerinde duruyorlar.
Forum meselesine gelince, xenforo yapı itibari ile bazı özel fonksiyonlar desteklediği için çoğu paylaşımlı hosting bunu desteklemiyor, fakat yinede çalışır. Ben desteklemiyor dediğiniz firmalardan birinde barındırıyorum aynı yazılımı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Normalde sadece exec fonksiyonu kapalı duruma gelirdi, onun önüne geçmişler. Bu konuda yapılacak pek birşey kalmıyor, mecbur sunucu almak gerek.