test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Biraz geç olacak ama tuzsuz çorba olmaz :D
# Gerçek kişiler sadece Yer Sağlayıcılığı Faaliyet Belgesi'ni alabilirler. Reseller kullananlar için bu belge zorunlu değildir.
# Yaş şartı vardır diye bir madde olmaz. Bu ciddi bir iştir. Dolayısıyla 18 yaşından küçüklerin başvuruları rededilir.
Birkaç madde daha var ama şimdilik değinmeyeceğim. Sakıncalı da :D
Asıl mesele şu:
Sırf .net.tr uzantılı alan adı almak için bu belgeyi almaya çalışanlar oluyor. Bu da kurallara aykırı değildir. Ancak kişinin alan adını kötüye kullanması cezai yaptırımlar getiriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tüm yorumlar için teşekkürler. Kilit lütfen.
think, move, design.
IG: furkanekmen
yegip
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
YS belgesi BTK tarafından verilen sunucu barındırma belgesidir. yani hosting satmak isteyenlerde bulunur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şöyle birşey / bilgi de var;
Çoğu hosting işini yapanlar (sözde tabi) faaliyet belgesi falan uğraşmazlar. "Sorarsınız, başvurduk bekliyoruz derler". Böyle diyen olursa bilinki yüzde 90 başvurmamışlardır bile :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Yer sağlayıcısı faliyet bilgisinin asıl sebebi internet ortamında açılan siteleri takip altına alabilmek.
Yer sağlayıcı belgesine sahip faliyet gösteren bütün firmalar aylık sunucularda barınan sitelerin raporunu göndermek zorunda tutulur.
WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz aldık kurtulmaya çalışıyoruz; insanlar da almaya çalışıyorlar :) Boş ver uzak dur. Başa bela her ay onunla uğraşacaksın. Nefes alsan haber vereceksin; neye gerek ustadım. 2008den bu yana var ben de; 2010 dan bu yana rapor vermiyorum sıkıldım artık her ay robot gibi uğraşmaktan. Alma, alınca çok şey değişmiyor. Gerçekten kaliteli isen; zamanla zaten insanlar bu belgeye sahip olup olmadığını önemsemezler. Zamanla zaten işler yoluna girince bir mecbriyet gelir o zaman; tibe bir dilekçe gönderirsin hızlanmadıysa 1 ay içerisinde PTT Kargo getirir kapına evrağı bırakır gider.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tüm yorumlar için teşekkürler. Bu konuyu araştırdım arkadaşlar. Resellera YS belgesi veriliyor. Ayrıca herhangi bir yaş sınırlamasıda yokmuş.
think, move, design.
IG: furkanekmen