-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
engineer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
doğrusu ben hız ile ilgili bir problem yasamadım. destek olarak da iyiler. fakat bu istedikleri zaman yayından kaldırmaları doğru değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Genelde firmaların çoğu bunu yapıyor. Bir bakmışsın site yok. Bende ihs kullanıyorum sanırım ihs de bulunan sitelerimin hiti bu kadar yüksek olmadığı için sıkıntı yaşamadım hiç. Kendi kişisel sitemi de blogger alt yapılı olarak kullandığım için sıkıntı yaşamıyorum. Sunucu ücretleri yüksek geliyorsa ve eğer site yapın uygunsa bloggera taşı siteni ne kaynak problemi yaşa nede başka bir şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
murro adlı üyeden alıntı
Genelde firmaların çoğu bunu yapıyor. Bir bakmışsın site yok. Bende ihs kullanıyorum sanırım ihs de bulunan sitelerimin hiti bu kadar yüksek olmadığı için sıkıntı yaşamadım hiç. Kendi kişisel sitemi de blogger alt yapılı olarak kullandığım için sıkıntı yaşamıyorum. Sunucu ücretleri yüksek geliyorsa ve eğer site yapın uygunsa bloggera taşı siteni ne kaynak problemi yaşa nede başka bir şey.
Blogger a taşıdığımızda halihazırdaki linkler değişmez mi?
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar IHS'yi sevdiğimden değil, yanlış anlaşılmasın onu savunmuyorum hiç kullanmadım da, ama bu olayın size sattıkları sınırsız disk sınırsız alan ile alakası yok, ziyaretçi sayısı ile de alakalı değil, siteniz muhtemelen aşırı derecede CPU kullanıyordur, CPU kullanım izninizi firmaya hiç sordunuz mu? Yada siteniz ne kadar CPU kullanıyor panelden kontrol ettiniz mi?
Ayrıca dediğiniz gibi paylaşımlı hosting bu sunucu oradan hosting alan en iyi ihtimalle yüzlerce kişi ile paylaşılıyor, günlük 10000 ziyaretçi için aylık 10 tl'ye alabileceğiniz sanal sunucular mevcut, o kapanmalar da muhtemelen otomatik oluyordur.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
300 tl ye vds ye cik kardes bosuna kendini heba ediyosun
DarqAngeL
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Araştırmacı
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Vps ile sitelerinizi barındırın.Uyduruk firmalardan hosting alıp 10k sitenizi barındırırsanız olacağı budur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Scaleway'den ucuz bir vps paketi alıp optimizasyon ile işi ucuza kapatabilirsin.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
10k hit için her zaman biz vps + sağlıklı bir optimizasyon öneriyoruz. Optimizasyon işin en önemli kısmıdır, bu kısmı vps aldığınızda firmanızdan rica eder iseniz ücretsiz yapacaklarını düşünüyoruz.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Firmayı önermemiş siniz
Eğer o firma ile ilgili sıkıntı yaşayan olursa elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız pm göndermeniz yeterlidir efendim.