-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Eleştirilere karşı açık olman lazım kendini daha çok geliştirmelisin.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Ben hâlâ tasarımlarında bir gelişme göremedim ne yazıkki, 1 yıldır uğraşıyorum diyorsun, hadi en kötü günlük 15 dk. photoshop ile ilgilensen yılda 90 saat eder ki bu sürede insan photoshop'un altını üstüne getirir. Bir de burnun çok havada sanki, eleştirileri tersliyorsun hemen. Buraya koyma eleştirilere kapalıysan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum forumda boş boş dolaşan bazı insanlar, tasarım nedir bilmez ama beğenmediğini söylemekte çok dürüsttürler. Hepsini toplasan tasarımcının t'si çıkmaz ama boş konuşmayı severler. Sen en iyisi bu foruma ek olarak grafiker sitelerinde takıl. Yeni yeni tasarımlar gör ve kendini geliştir. Ve en önemlisi bu işi bilenlerden yorum al. Sende bir ışık varsa zaten bunu onlar söyleyecektir. Saygılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
70, (%99)
@Onur89TR çok teşekkür ederim Kardeşim LİKE ;) Ben öyle grafik ile çok uğraşan biri değilim ben tasarima çok yogunlasirim "sevmedik" diyorlar ama sadelik nedir bilmiyorlar.
themeking
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web arayüz tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu son iki yorumu görünce bu işin bu kadar ayaklar altına inme sebebini çözmüş oldum. Tamam tasarımdan anlamıyoruz siz kralsınız arkadaşın yaptığı tasarımda müthiş olmuş eğer izin verirse çerçeveletip evimde baş köşeye asmak istiyorum. bi gidin ya
Funny
To be yourself
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sadelik demişsinizde hocam beni 15 dakika ps başına oturun emin olun daha güzel bişey çıkarırım.Bu sadelikse ben bu işi bırakırım bi diğer index tasarımlara bakarak fikirler edinebilirsiniz hocam böyle olmaz cidden ;)
https://www.ibrahimkamay.com > Kişisel ve özgün blog.
Vixo
vpnscript.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk bakışta Visual Basic ile yapılan kur programlarına benziyor. Yapılan yorumları gerçekten önemsemelisin, eğer bu işte başarmak istiyorsan çünkü tasarımları kendin için yapmıyorsun insanlar için yapıyorsun yani onların düşünceleri senin için yaptığın tasarımdan daha önemli olmalıdır.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlara katılıyorum, gidin photoshop öğrenin ve ya html ve css öğrenin. Emin olun, güzel temalar çıkaracaksınız ama böyle yerinizde sayarsanız siz bu işi unutun.