lostyazilim
tr.link

Codecanyon HTML-CSS MENU

5 Mesajlar 1.255 Okunma
acebozum
tr.link

myuceturk myuceturk "Hello World" Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 9 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,

3 4 gün önce tamamladığım css menümü codecanyona koymak istiyorum dosyaları falan yükledim dün Rejected hatası aldım bazı dosyaları düzenlemem gerektiği ile ilgili onları düzenledim bu seferde

1. Delete the images from the main file and replace with placeholders. http://placehold.it - Please mention this in the item description so buyer understand it is not included in the download.

1. . Ana dosyadangörüntüleri silmek ve yer tutucuları ile değiştirin . http://placehold.it - yani alıcı buindirme dahil değildir anlamaköğe açıklamasında bu belirtiniz .

bu tarz bir hata aldım aynı zamanda yaptığım çalışmayı envato ekibine kanıtlamam gerekiyormuş onunla ilgili de bir mesaj

2. Unfortunately, we have reason to believe your submission may not be your own work or may be too similar to other marketplace content. If this is your own work, please contact support with supporting proof such as source or work-file samples. Thanks for your understanding.

2 . Ne yazık ki , biz teslim kendi çalışma olmayabilir veya diğer pazar içeriği çok benzer olabilir inanmak için nedenlerimiz var . Bu kendi çalışma ise , böyle bir kaynak ya da iş - dosya örnekleri gibi destekleyici kanıt ile desteğine başvurun . Anlayışınız için teşekkür ederiz .

Bu iki hatayı nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı ?

elektronikssl
webimgo

brk brk Meşgul Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 285
  • Beğeniler 82 / 81
  • Ticaret 1, (%100)
Ana dosyadan resimleri kaldırın onların yerine http://placehold.it kullanın diyor.

Ekibe kanıtlamak içinse sizden çalışma dosyalarının örneklerini ya da kaynağı istiyorlar.

coder, bike rider, hobbyist photographer

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
@brk adlı arkadaş doğru açıklamış, bende codecanyon kullanan birisi olarak şunu söyleyeyim bu açıklamadan sonra kabul etme ihtimalleri zor. Normalde ürün eklemek çok zor zaten, bide sizin değilki bu demişler.Banada çok oldu ve almadılar.

myuceturk myuceturk "Hello World" Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 9 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
:( teşekkürler arkadaşlar. Yani yaptığım tasarımı adamlara nasıl kanıtlayacaksam :D kağıda çizdiğim taslağı falan mı istiyorlar. psd fw şablonu yok sürekli geliştirerek yaptığım bir çalışma.

wmaraci
wmaraci

brk brk Meşgul Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 285
  • Beğeniler 82 / 81
  • Ticaret 1, (%100)

myuceturk adlı üyeden alıntı

:( teşekkürler arkadaşlar. Yani yaptığım tasarımı adamlara nasıl kanıtlayacaksam :D kağıda çizdiğim taslağı falan mı istiyorlar. psd fw şablonu yok sürekli geliştirerek yaptığım bir çalışma.

Zaten çıkan iş çoğu zaman taslağın ilk hali olmaz.

coder, bike rider, hobbyist photographer
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al