Şu sıralar projeme yoğun bir ilgi gösteriyorum. İlk olarak eski özensiz ve hantal tasarımını değiştirmek ile başlamaya karar verdim. Destek olup ana giriş sayfası için
güzel bir tasarım yapan Trazzy isimli arkadaşa da çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hızlı bir başlangıç yapmamı sağladı..

İlk etapta Trazzy'nin gönderdiği psd dosyasını bootstraptan faydalanarak siteme aktardım. biraz da jquery çalışması yaparak süslemeye uğraş gösterdim. Bu sefer eski çalışmamdan farklı olarak html yapısını olabildiğince kuralına uygun nizami bir şekilde yaptım.
NOT: aramızda mutlaka yeni arkadaşlar vardır. Tasarım yaparken ilk önce head tagları arasına css kodlarınızı sonrasında sayfanın en alt kısmına kullandığınız jquery kütüphanelerini eklemelisiniz bu şekilde web siteniz çok daha hızlı bir şekilde çalışacaktır. Ayrıca gereksiz yere fazladan css kodcuğu kullanmaktan kaçınmanızı tavsiye ediyorum..

İndex sayfası (Font ayarlaması henüz yapılmadı)



Profil ve ana içerik kısmını oluştururken açıkçası biraz arada kaldım. Eskisine yakın bir çalışma yapmayı uygun gördüm ve kullanıcı etkileşimini en azından öncekine göre dahada arttırmayı hedefledim.



Siyah bir arka plan kullanarak biraz riske almak istedim yer yer itici bir görüntüde oluştursa çok daha ciddi bir hava kattığına inanıyorum siteye(şahsi bakış açım)
kapak fotoğrafının altında yer alan içerik kısmında hala pek başarılı olduğumu düşünmüyorum. içerik oranı olarak sayfada şuan istediğim gibi tüm içerikler kullanıcılara veya kullanıcıya ait bu oranı diğer sosyal ağ sitelerin dekinin üzerine
çıkarmayı planlıyorum bakalım hala üzerinde çalışmaya devam ediyorum tavsiyeniz varsa söylemekten çekinmeyin.

Bu konuyu çalışırken bir yandan da gelen yorumlara göre müdahale edebilmek için açtım. iyi akşamlar..