-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aquarium
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba,
HTML ve CSS ile ilgileniyorum,
Site içierisinde bootstrap kolon yapısı kullanıyorum ve kolonlardan bir tanesinin üzerine gelince blur almasını, sonrada kolonun yatayda ve dikeyde ortada olacak şekilde üzerine buton gelmesini istiyorum,
fakat buton blurlanmayacak. Dış kaynakları incelediğim zaman butonu absolute yaptıkları için risponsive yapısını bozuyor ve bazıları butonun blursuz olmasını sağlayamıyor,
Not: Javascript kullanmadan css ile yapmamız gerekiyor,
Yardımcı olabilir misiniz,
Bana Müsade.. Sana Rastgelsin ! Budur Hikayemiz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
aMCaoGLu hocam bildiğim kadarıyla absolute olmadan o iş olmaz. Relative olduğunda içindekiler de onun aldığı özelliği alıyor mecburen. Absoulte niye responsive bozuyor orasını anlamadım ben.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aquarium
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Absolute yaptığım zaman bulunduğu Div'in Sınırlarını aşıp body'e aitmiş gibi davranıyor,
aslında yan yana 3 kolon bulunmakta, birinci kolon için uygulamak istiyorum ve absolute yapınca responsive boyut kazandıramıyorum.
Bana Müsade.. Sana Rastgelsin ! Budur Hikayemiz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
aMCaoGLu adlı üyeden alıntı
Absolute yaptığım zaman bulunduğu Div'in Sınırlarını aşıp body'e aitmiş gibi davranıyor,
aslında yan yana 3 kolon bulunmakta, birinci kolon için uygulamak istiyorum ve absolute yapınca responsive boyut kazandıramıyorum.
Hocam absoulute yaptığınızda en yakın relative olana göre hareket eder. colona relative verirseniz onun dışına çıkmayacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)