dump3cz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Biraz daha geliştirirsen on numara olur + onu mümkünse bitirdiğinde wordprese dök satışını yap.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal medya
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu anda güzel gidiyor. Ancak biraz daha gelişmesi gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Boşluklar yok, kırmak için söylemiyorum ama amatör duruyor.
Arama kutusu , listeleme, mobilde menü simgesinde dibe dayanmış vaziyette. Listelenen kategorilerde sonuncusu da dayanmış, Son konular başlık kalın ve hakkımdaya göre dibe dayanmış.
Sonuç olarak bu ve bu gibi şeylere dikkat ettiğiniz de profesyonel sayılacaksınız. içindeki resimleri tek tip resim ve yazı şeklinde yapmazsanız daha özenilmiş duracak.
Animate.js gibi çeşniler kullanmanızı tavsiye ederim. Bu tip efektif eklentiler küçük gibi görünse de çok fazla etkiliyor.
Açıkçası bir geliştirici olarak müşteri olsaydımda böyle bir tasarım bana gösterilseydi güvenim kalmazdı. "Daha aralarında ki boşluklar bile düzgün değil" diyerek üzülürdüm.
Arama kutusunda buton css yok, arama alanı diplere yapışık mobil görünümde.
Bunlarla birlikte derleyip toparladıktan sonra satışını yapmalısınız diye düşünüyorum. Gerek burada gerek themeforest'ta. Tabi iç sayfalar ve ikinci üçüncü anasayfa şekilleri dahil edilmiş bir şekilde. Sadece blog görünümünde değil, grid şeklinde daha portalı andırmış magazin bir görüntü oluşur en azından.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Canlı demo koysanız daha guzel olur wp entegrelı sekılde eklemeler yapılarak guzel bırsey cıkacaktır elınıze saglık
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu slider kısmının kodlarını alabilir miyim rica etsem? Benim için de kendi tasarımımda lazım da?