-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar şöyle bildiğiniz ücretli veya ücretsiz güzel ve akıcı bir anlatımı olan eğitim seti var mı? Themaforest de bazen düşündüğüm tasarımı bulamıyorum
mistikbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
youtube da html eğitim seti diye aratarak baya bi html eğitim seni bulabilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hızlı deneyin, hızlı başarısızlığa uğrayın ve hızlı bir şekilde kendinizi yenileyin.
― T. Peters
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yorumlarınız için teşekkür ederim dediğiniz şeyleri bende yapıyorum da benim amacım mesala şöyle bişey themaforest' de gördüğünüz gibi prof temalar çıkarabilmek tabi ki eğitim setinden bunu beklemiyorum ama şöyle yani genel hatlarıyla bir proje yapıp bitiren bir video ben göremedim YouTube de falan şimdiye kadar gördüğüm videolar da hep atıyorum html5 nedir ne işe yarar sublimetext notepad++ kodlama programları falan benim aradığım daha çok mesala bir photoshop projesini html e dökmek mesala, bunu yapabildikten sonra hedefim sıfırdan bir proje alıp yönetim paneli entegre ederek bir eğitim seti ortaya çıkarmak
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bu konuda ücret karşılığında skype veya başka bir bağlantı aracıyla birebir ders verebilirim. Pratik noktaları, yapılabilecekler nasıl kullanılır vs. tarzında en üst profesyonel seviyede bir anlatım sağlayabilirim, eğer bu işi yapamazsanız geri ödeme garantiside veriyorum :) Düşünürseniz özel mesaj atın görüşelim