-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar kendimi geliştirmek için 1 yılım var tam olarak HTML5 öğrenerek flash animasyonlar yapmak istiyorum. Malum Adobe Flash yavaş yavaş tarih olacak gibi bir çok şirket flashı engellediğini duyurdu. HTML5 ile flash tarzında animasyonlar yapmak için nerden başlamalıyım HTML nin bir üst versiyonu olması nedeniyle HTML'yi tamamen bilip üstüne mi eklemek gerek HTML5'İ flash animasyonlar için html5 ile birlikte kullanmam gereken programlar var mı ? Yardımcı olun valla kafam çok karışık nerden başlıyıcam bilemiyorum. Flash mı öğrensem yoksa diyorum bir yandan en azından animasyonu ouşturacak bir arayüz var. HTML5'i Dreamweaver da falan mı kullanmam gerek ki ?
Cehaletimin kusuruna bakmayın arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Animasyonları HTML5 ile değil CSS3 ile yapabilirsin. Boşver flashı falan HTML5 - CSS3 ve JQuery'i öğren. Sonra PS ile tasarım yapmayı öğrenirsin tamamıyla sektöre atılırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
HTML5 - CSS3 ve JQuery öğrenmek gözümü korkutuyor hocam adeta Flash tek program ve sadece onu bilmek işi götürüyor. Peki siz ne dersiniz HTML5 - CSS3 ve JQuery konusunda 1 yıl uğraşsam ciddi yol kaydedermiyim? hangi kaynakları önerirsiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Html+ javascripti öğrenmeniz gerek.ardından html5 canvasa başlayarak istediğin animasyonu flasdaki gibi yapabilirsin.javascripti iyi öğrenirsen canvas da hiç zorlanmassın.daha sonra html5 svg ye geçebilirsin.bu canvasa göre çok daha kullanışlı ve esnek güzel animasyonlar çıkartabilirsin.
www.ustaderslik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
konuyu bende takip ediyorum
Balrog
Computer Science
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
cs
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
HTML5 öğrenmen daha iyi olur. Gözünü korkutmasın o kadar zor değil. Tabi temel HTML'i, CSS3, JavaScript ve jQuery de öğrenmen lazım yanında, tek başına HTML5 bir işe yaramaz yapmak istediklerin için. 1 yılda çok rahat hepsini öğrenirsin bence tabi bu sana bağlı. İnternetten videolu anlatımlara ve yazılara bakmanı öneririm. Her biri için ayrı ayrı dersler çokça mevcut. Dreamweaver kullanmana da gerek yok.