Main menü İphone telefonlarından safariden girince sıkıntısız çalışıyor. Ama iphone'de yüklü olan chrome'dan girince responsive olan menüye dokunuyorum açmak için, böyle çok hızlı alttan çıkıp geri kapanıyor yani yıldırım gibi çıkıp kapanıyo dolayısıyla bir türlü menü açılmıyor linkler göremiyorum. Çok uğraştım çözemedim sebebi ne olabilir sizce?
Sadece safaride çok güzel çalısıyor ama samsung ve mobil chrome telefonlarında açılıp kapanıyo hemen
Dosyalarınız çelişiyor. layer ve zamanlayıcı sorunu var. Safari yorumlayabiliyor ama diğer tarayıcılar yorumlayamıyor. Ben ios altında firefox ile baktım aynı sorun var. Yukarıdaki kodlar içerisinde yer alan değerleri düzenlemeniz gerekiyor. Anladığım kadarıyla temp bir site o yüzden root sitenin kodları ile yukarıdaki kodları karşılaştırın derim. Birde içi boş bir sayfada html kodlarını karşılaştırın.
joomla olduğundan ve bakması uzun süreceğinden daha ayrıntısına bakmadım. Fikir vermesi açısından yazıyorum.
Bu arada sitenizde kullandığınız görseller sanıyorum size ait değil. bu konuda dikkatli olun dava açmasınlar. Tanıdığım bir şirketin referansını kullanmışsınız.
Söyledikleriniz ile alakalı bir durum değil yinede teşekkür ederim :) ayrıca kullanılan bazı resimler anonim yani dünyadaki herkes kullanıyor neyse ben başka bir şekilde hallettim .js dosyalarından.