Selamlar arkadaşlar, bugün bir süredir üzerinde çalıştığım, tamamen responsive olan front-end projesini bitirdim. Proje detaylı bir e-pin sitesidir. Çoğu hazır tasarımlarda olmayan sayfalar var. Mesela çekilişler sayfası, kullanıcını siparişlerini detaylı bir şekilde görebileceği sayfa, ilan oluşturmak ayrı bir sayfa vb. Bu projede toplam 33 html sayfası ve 3 javascript sayfası kullanılmıştır.  Bu proje benim 2 haftamı aldı. Şahsen ben beğendim. Bir emek olduğu için de bunu satışa sunmaya karar verdim. Şimdi içerisinde ne var onlara bakalım:

Unutmayın, bu sadece bir front-end projesidir, backend tarafı henüz yapılmamıştır. Programcı arkadaşlar ya da e-pin sitesi olup tasarımını değiştirmek isteyen arkadaşlar için yapılmıştır. E-Pin sitesinin tasarımıı nasıl değiştiriceğini bilmeyen arkaşlar benimle iletişime geçebilir. Yardım etmek isterim. 

Tüm sayfalar ile toplam fiyatı 3000 TL'dir

Projenin tasarımı modern ve diğer hazır e-pin scriptlerinden daha güzel tasarımı vardır. Şimdiden teşekkür ederim :)

156728-6883bbbf36b8f.png156728-6883bbcbe5377.png156728-6883bbd7921ea.png156728-6883bbe3efa21.png