-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ecancan adlı üyeden alıntı
Bana ego lafı yapmayın lütfen ve yanlış anlaşılcak yer yok hayırlı olsun devamlı geliştirirsiniz ondan yana sorunum yok almışsınız ona da itirazım yok ancak daha beni bilip bilmeden ego tabirini kullanmanız sinirlendirdi doğrusu.
Hocam direk benim siteden şunları şunları çalmışsın diye yargılayıcı bir cümle kullanıyorsunuz.Gerektiği kadar özgün çalışmaya çabalıyorum çalıntı değil ilham aldıklarım olur çalıntı demek direk sizin siteden kopyaladığım anlamı çıkarki kodlar farklı farklı.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ecancan adlı üyeden alıntı
Tartışmak istemiyorum ancak okumadan bana yorum yapmanız beni dahada sinirlendiriyor. Sadece alıntılar gördüm dedim çalışnmış demdim sizin böyle anlamanız yanlış olur tabiki yanib aşka nasıl listeleme şekilleri varki normal esinlenebilirsiniz alabiirsiniz sorunum yok hayırlı olsun diyorum siz hala üsteliyorsunuz ben ego yapan biri ve çalmışsın bunu kaldır diyen biriside değilim lütfen önce okuyun. dahada uzatmayalım bunu.
Sizi anladım uzatmak için yazmadım onu çalmışsın olarak yazmışım alıntı etmişsin dediniz uzatmayalım bencede sizin tasarımlarınızı beğeniyorum gayet güzel işler çıkartıyorsunuz kabahatim olduysa kusura bakmayın iyi günler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.