-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar,
Bir süredir bu konuyu araştırıyorum fakat henüz net bir bilgi edinemedim. themeforest vb. internet sitelerinde satışa çıkan, ücretli HTML temaları edinip(satın alıp) kodlayıp, satışa çıkarma durumu sıkıntı yaratır mı?
// Konuyu yanlış yere açmış olabilirim, kusura bakmayın \\
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Keşke themeforeste baksaydınız. Burada konu açmanıza gerek kalmayacaktı. Lisansa göre değişkenlik gösterir.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
themeforest'te sana Türkçe olarak satabilir/satamazsın demiyorlar. o yüzden buraya konu açma gereği duydum. Yeteri kadar ingilizceye sahip değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Themeforest'ten aldığın temayı themeforestte geri satamazsın. Ama dışarıda satmak istersen etik olarak doğru olmaz fakat düzenleyip müşterinin istediği tarza getirirsen bu mümkündür. Müşteri temada bir yerin değişmesini ister ve değiştiremezsen müşteri kaybetmiş olursun. Onun haricinde satışını siteden yapamazsın. En fazla şu şekilde satabilirsin. Temayı müşteri için alırsın aynı temayı başka müşteri için tekrar almış gibi başka müşteriye satabilirsin. Tabi vicdanına kalmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu konuda detaylı bir makale yazmanın vakti geldi demektir :)
Bu mesajımı okuyun gün içerisinde bu konu hakkında detaylı bir makaleyi yazıp link vereceğim.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bir müşterin senden blog sitesi açmanı ve bir kaç düzenleme yapmanı istedi. Sende gittin wordpress kurdun ve default tema üzerinde gerekli değişiklikleri yaptın ve işini tamamladın.
Şimdi ;
Wordpress zaten senin yazılımın değil ama bunun satışını yapmış oldun. Temada aynı şekilde tabi ki, ama ortada şöyle bir olgu var. Sen müşterinin isteği doğrultusunda gerekli değişiklikleri ya da eklemeleri yaparak ticaret yapmış oldun. Olayın etikliği hakkında bilgi sahibi olmak istersen diyanete başvur derim, ama bana göre ( buranın altını çiziyorum ) eğer kişinin tasarım bilgisi yoksa ve ortaya bir iş koymak istiyorsa. Gayet yapılabilir bir durum.
Kafaları daha çok karıştırdım. Hadi bakalım... :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci , Android Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İlk önce o temanın sahibine mesaj atın deyinki "birader bak ben düzenledim hallettim güzel oldu satayım sana" . Adam derse tamam sat ona. Demezse sitede sat . Bence teklifi verdiğin için haklı durumda olursun
Profesyonel Android uygulama yazımı.