-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
oldukça sabırlı biçimde yapabilirsin.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
rapqoliq adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben wordpress den html ye geçmek istiyorum sitemi artık html ile yayınlamak istiyorum ve html,yi öğrenmek istiyorum ve sizce sitemi wprdpress,den html,e nasıl aktarırım ve html,i nasıl öğrenirim yardımcı olurmusunuz lütfen.
site adresi:
http:www.ankaraihlasnakliye.com/
yapma öyle şeyler derim :)
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wordpress den html e otomatik olarak geçiş yapamazsın. Her sayfayı tek tek kaydedip html olarak kullanabilirsin ancak
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
R** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her sayfayı .html olarak tek tek kaydediceksin, ve yeni yazı eklemek istediğin zaman html kodlarıyla oynayacaksın, ayrıca php bilmiyorsan php kodları olan bir kod dizisini htmle çevirmen pek mümkün değil
--
Eğer farklı bir düşünceniz varsa farklı özel bir tema falan gibi, size profesyonel destek sağlayabilirim makul bir ücrete :)
Sogi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaldırım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam html öğrenmekte hiç bir şey yok. İlla ki kafaya koydum yapacağım diyorsan, siten böyle kalsın bilgisayarına " Easyphp " kur localhost üzerinden işlemlerini yap. Bakarsın ortaya çok güzel beğeneceğin bir şey çıkar o zaman sitende yayınlarsın.
ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
rapqoliq adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben wordpress den html ye geçmek istiyorum sitemi artık html ile yayınlamak istiyorum ve html,yi öğrenmek istiyorum ve sizce sitemi wprdpress,den html,e nasıl aktarırım ve html,i nasıl öğrenirim yardımcı olurmusunuz lütfen.
Sana böyle birşey yapma derim.Bir Subdomain kur ve çalışmalarını onun üzerinden yap.Ayrıca WampServer'ı bilgisayarına kurarak ilk denemelerini ordan yap.HTML bence en basit dil,onun yanında CSS öğrenmek gerek.Paralel olarak bu ikisini birlikte yürüt daha iyi olacağına inanıyorum.
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.