olarak çekip
kodlarını kullanmam gerekiyor. Fakat css dosyasını gösterdiğim gibi çektiğim zaman temamın mevcut css leri ile çakışıyor. Bu html satırlarının arasına bir kod ekleyip yalnızca bunun için css çekmesini sağlayabilmem mümkün mü?
NOT: Yalnızca ilgili css satırlarını tema css dosyasına eklek dışında bir yöntem arıyorum. Teşekkürler.
grafikrin.com | Stunning Ideas | Ücretsiz Grafik Tasarım Elementleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
jQuery Scoped CSS kütüphanesi ile bunu çözebilirsiniz, scoped ile css in belli divlerde kullanılması sağlanabilir. Google dan aratın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Çakışma varsa çakışan kodları düzenlemek gerekiyor, ya da satır içi olarak html kodlarının içerisine stilleri eklemelisiniz. Başka türlü bir çözüm var mı emin değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
jQuery Scoped CSS kütüphanesi ile bunu çözebilirsiniz, scoped ile css in belli divlerde kullanılması sağlanabilir. Google dan aratın..
Bunu araştıracağım, teşekkür ederim.
Çakışma varsa çakışan kodları düzenlemek gerekiyor, ya da satır içi olarak html kodlarının içerisine stilleri eklemelisiniz. Başka türlü bir çözüm var mı emin değilim.
CSS kodlarını düzenlemeyi ve satır içi stil vermeyi denedim fakat bu seferde bootstrap çakışıyor. Bunun bir çözümü var mı diye araştırayım dedim fakat en kötü ihtimal ile tüm CSS ve JS dosyalarını ayıklayıp birleştireceğim. Teşekkür ederim.
grafikrin.com | Stunning Ideas | Ücretsiz Grafik Tasarım Elementleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
msain1536 çakışmadan kastınız nedir ? Aynı tagler çakışıyorsa tag isimlerini değiştirin.
Örn: Bootstrap tagi .container ise sizin .container taginizi .special-container olarak değiştirin ? Verilen değerler çakışıyorsa özel verdiğiniz tagde çakışan değere !important değeri verin.
sefacandemir.com.tr
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)