Açıklamayı okumadan PM atmayın lütfen.
Aşağıdaki açıklama başka bir forumda Ocak ayında açtığım konuya aittir. Güncel istatistik bilgisi birkaç aydır paylaşım yapılmadığı için gözükmediğinden paylaşamıyorum.
Konsepti: Erkek Butik Hesabı
Sayfa Adresi: PM
Beğeni Sayısı: 5-20
Takipçi Sayısı: 18K
İlk Mail: Mevcut
Fiyat: 550₺
İletişim: PM
Dipnot: Hesabı başka bir forumdan almıştım. Aldığım mail hiç değiştirilmedi önceki mail adresleri kısmı da görsellerde mevcuttur.
2.401 gönderi paylaşılmıştır ve 0 gönderili olarak satılan butik hesaplarıyla bir değildir.
%92.6 oranında erkek kitlesi bulunuyor. Hesap 1 senedir falan bende toplasak 4-5 ay falan düzgünce ilgilenebildim. Ameliyat, okul gibi durumlardan üstüne düşmek istesemde bir yere kadar ilgilenebildim.
İlk ilgilenmeye başladığım zamanda 1 ayda 2700₺ üzerinde satış yaptım (günde 3-4 saat ilgileniyordum). Takım elbise bile satıldı. Sonra parça parça düştü en son bu ay 550₺ civarında satış yaptım.
%20 komisyon ile çalışıyorum. Hesabı aldığınızda tedarikçi bilgisini size iletebilirim gruplara aldırırım sadece müşteri bilgisini iletiyorsunuz kargo fatura vs karışmıyorsunuz. Faturalı gönderim yapılıyor zaten sağlam firma yol üstünde gördüğümüz ufak butiklerden değildir.
Alan kişi doğru şekilde hesabı kasarsa hırslı olarak aylık 2500₺ bandında satış yapabilir.
Geçmiş kullanıcı adları kısmında 10 adet eski kullanıcı adı görecek (alan kişi) ilk 2 tanesi bana ait değil 3. olarak değiştirdim ve olmayınca 4. kullanıcı adıyla 1 sene kadar devam ettim diğer alakasız kullanıcı adları boşta mı diye kontrol ettiğimden gözüküyor. En son 1 ay önce değiştirildi yeni logo ve isimle devam etmekte.
15 ocak 02:01 de konu açtıktan sonra gündüz öğle vakitlerinde 2 adet sipariş için yazan oldu bir tanesi birkaç güne siparişini vereceğini belirtti. Diğer müşteriden ise 185₺ lik sipariş alındı.
İSTATİSTİKLER;