Merhaba arkadaşlar, Instagram hesabımı Acil nakite sıkıştığım için ölü fiyatına satıyorum.

SAYFAMIN EMSALLERİ 80K ÜZERİDİR. BEN ACİL NAKİTE SIKIŞTIM LÜTFEN PROJE BAKMAK İÇİN YAZMAYIN.

İLETİŞİM SADECE WHATSAP ÜZERİNDEN CİDDİ ARKADAŞLARIMIZ YAZSIN. Wmaraci KULLANICI ADINIZI EKLEMEYİ UNUTMAYIN. WHATSAP İLE İLETİŞİME GEÇEN ARKADAŞLAR SADECE REEL TR NUMARASI YADA 0850 KURUMSAL NUMARALARDAN YAZSIN, SADECE BU İLETİŞİMLERE DÖNÜŞ YAPILACAKTIR.

HESAP GLOBALDİR. SADECE TEKNİK BİLGİLER VEREN BİR SAYFADIR. Sayfayı meraktan öğrenip sonra gevrek bir ağızla yok hocam yaa bize uymaz demeyin. ustalık bilgileri veriyoruz. insanlar evlerinde kendi tamirlerini yapabilsin diye bilgiler veriyoruz.

Tüm ülkelerden takipçisi vardır.

• Kullanıcı Adı : SADECE WHATSAP
  • Hesap Durumu : Organik Hesap kesinlikle bot yoktur
  • Hesap Takipçi Sayısı : 151K
  • Takip Edilen Sayısı : 0
  • Hesap Kuruluş Yılı : 3 şubat 2023
  • Mail Durumu : ne anlama geliyor bilmiyorum hesaba sizin mail ve tel ekler size devrederiz.
  • Aktiflik Durumu : Aktif
  • Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi : GLOBAL BİR SAYFADIR
  • Hesap Fiyatı : 35.000 BU FİYATA BAŞKA BU AYARDA SAYFA VARSA KAÇIRMAYIN. EMSALLERİ 80K DAN BAŞLIYOR
  • Hesap Hakkında Ek Bilgiler : 
  1. Sayfanın her paylaşımı otomatikman keşfete düşmektedir. hatta dün gece bişe ararken görsellerde bizim sayfanın linki düşmüş o kadar kaliteli bakımlı bir sayfadır.
  2. şuan 6oM görüntüleme vardır.
  3. gönderi sayısı 646 şuan için. 
  4. her sayfa yenilendiğinde 100 lerce yorum ve takipçi gelmektedir.
  5. tek bir paylaşımın beğenileri 20M aşmış durumda diğerleri de 3M civarında
  6. 16 ocak ta eklenen bir video 31k beğeni 213 yorum ve 20B paylaşım 24b kaydetme almıştır.

ciddi sayfa arıyorsanız bundan daha ucuzu daha kalitelisini asla bulamazsınız.